2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 161 پست
واقعا بده جالب نیست اصن

چجوریه ، به من میگفتن زیادی رحتن با همکارای زن ، من نامزدم خیلی سربه زیر بود ولی خب سی سال قراره اون محیط کار کنه  قطعا تاثیر منفیشو میذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کی تضمین داده که شما صد درصد ساله دیگه استخدام بانک میشی یا اون آقا تا درسش تموم شه استخدامش میکنن؟! فعلا که کلی نیروی پاره وقت و الاف داریم که تکلیفشون معلوم نیست بانکم الکی استخدام نمیکنه کسی رو

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

قضاوت نمیکنما هر کسی عقیده ای داره... صلاح مملکت خویش خسروان دانند ... خودت باید مسیر زندگیتو رقم بزنی ما فقط یه عده ادمیم که مجازی داریم نظر میدیم جای تو نبودیم که ببینیم چی کشیدی

دلم 💙آرامش خدایی میخواهد
حالا کی تضمین داده که شما صد درصد ساله دیگه استخدام بانک میشی یا اون آقا تا درسش تموم شه استخدامش می ...

من معدلم الفه ، کلی مقاله نوشتم رزومه جم کردم واس خودم  با اینکه هنوز لیسانسم ، سهمیه ایثارگرانم دارم

به نظرم تاپیک زدن نداشت چون بیشتر اعصابت خورد میشه. ادم تو ازدواج به نظر منی که تجربه دارم. و خیلی ...

عزیزم همه چی هم با پول حل نمیشه عشق هم لازمه اخلاق هم لازمه انسانیت هم لازمه.اینقدر ادم پولدار میشناسم که به حسرت یک روز زندگی با عشق موندن و کلی بینشون فاصلس پس هیچ کدوم به تنهایی بدرد نمیخورن ولی اگر عاشق باشی و صبر و توکل داشته باشی مطمعن باش به جایی میرسی ولی امان ازوقتی که پولدار باشی و عاشق نباشی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما
اینهمه باهاش دوست بودی متوجه بی پولیش نشدی بعدکه نامزدکردینومحرم شدین متوجه شدین...خوهمون اول کاربدب ...

بی پول نیس که ، یه خونه ماشین معمولی باباش براش میخره ، پولدار نیس

اره ، ازمایشی دادم رتبه یک شهرستانمون شدم مدرکم حاظر نیس مصاحبه نرفتم سال دیگه بردم نود درصد قبولم ، ...

ساله دیگه از کجا معلوم باز استخدام کنن با قبولی آزمونه امسال ساله دیگه استخدام نمیشی سهمیه هم داشته باشی بازم باید نیرو بخان که تو بری شرکت کنی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
من معدلم الفه ، کلی مقاله نوشتم رزومه جم کردم واس خودم  با اینکه هنوز لیسانسم ، سهمیه ایثارگران ...

استخدام که الکی نیست...پارتی گنده هم میخاد...اما اگه واقعا استخدامت اوکیه...بی خیال شدن از نامزدت می ارزه

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
چه تضمینی هست که با یک آدم پولدار ازدواج کنی بدبخت نشه اون موقع هم میخوای جداشی زندگیت و رو بد پایه ...

نه عزیزم شوخی نیست.ما هم یه آشنا داشتیم با عشق و عاشقی به هم رسیده بودن شوهرش ورشکست شد فوری طلاق گرفت الان نشسته خونه.شوهرش با تلاش دوباره وضعش خوب شد الانم ازدواج کرده با یه خوشگلتر و بهتر از اون

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
نه عزیزم ما اول شرایط طرفو میسنجیم بعد نامزد میشیم که بعد نخایم جدا شیم دوسال دوستی چی بود پس؟ ندیدی ...

بابا داره خونه ماشین معمولی داره ، من فکر میکردم میره سراغ شغل ازاد ک درامدشم خوب باشه از اونطرفم  معلمی یه اب باریکه برا بازنشستگیش میشه، پولدار میشه

این همه چیو ول کرد که نه پرستاری توش پول داره و فلان رف پرستاری خوند