اخلاقش خوب بود همه چی برام فراهم میکرد ،هرکاری میگفتم انتجام میداد ولی وضع مالیش هی بد و بدتر میشد، پدرش نذاشت استخدام اموزش پرورش بشه و رفت پرستاری خوند الان دانشجو هست و هیجی به هیچی ، منم بعد دوسال دوستی وشیش ماه محرمیت تموم کردم ، حالم خوب نیس ارومم کنید
حالا کی تضمین داده که شما صد درصد ساله دیگه استخدام بانک میشی یا اون آقا تا درسش تموم شه استخدامش میکنن؟! فعلا که کلی نیروی پاره وقت و الاف داریم که تکلیفشون معلوم نیست بانکم الکی استخدام نمیکنه کسی رو
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
قضاوت نمیکنما هر کسی عقیده ای داره... صلاح مملکت خویش خسروان دانند ... خودت باید مسیر زندگیتو رقم بزنی ما فقط یه عده ادمیم که مجازی داریم نظر میدیم جای تو نبودیم که ببینیم چی کشیدی
به نظرم تاپیک زدن نداشت چون بیشتر اعصابت خورد میشه. ادم تو ازدواج به نظر منی که تجربه دارم. و خیلی ...
عزیزم همه چی هم با پول حل نمیشه عشق هم لازمه اخلاق هم لازمه انسانیت هم لازمه.اینقدر ادم پولدار میشناسم که به حسرت یک روز زندگی با عشق موندن و کلی بینشون فاصلس پس هیچ کدوم به تنهایی بدرد نمیخورن ولی اگر عاشق باشی و صبر و توکل داشته باشی مطمعن باش به جایی میرسی ولی امان ازوقتی که پولدار باشی و عاشق نباشی
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما
چه تضمینی هست که با یک آدم پولدار ازدواج کنی بدبخت نشه اون موقع هم میخوای جداشی زندگیت و رو بد پایه ...
نه عزیزم شوخی نیست.ما هم یه آشنا داشتیم با عشق و عاشقی به هم رسیده بودن شوهرش ورشکست شد فوری طلاق گرفت الان نشسته خونه.شوهرش با تلاش دوباره وضعش خوب شد الانم ازدواج کرده با یه خوشگلتر و بهتر از اون