2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه روز روز خداس 

باقیش اعتقادات و باور قدیمی مغز خودته عزیزم

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

چون ذهنت اینو قبول کرده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اتفاقا برای من روز راحتیه. به طرز عجیبی همه چی اوکیه

تلقین مغزت مهمه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

برای من چهارشنبه همیشه نحس بوده. بدترین اتفاقات زندگیم چهارشنبه ها افتاده. چهارشنبه شوهرم دماغمو که با خون دل عمل کرده بودم شکوند، یه چهارشنبه مادرم مرد، یه چهارشنبه ی دیگه مادربزرگم.

همه روزها روزهای خداس اینجوری نگو

نه جدی میگم،کارای کوچیکمم حتی خرید و... بندازم سه شنبه یا مغازه داره نیست یا ماشینم یچیزیش میشه مثل امروز که خدای نکرده نزدیک بود چپ کنم😨😱

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

نه جدی میگم،کارای کوچیکمم حتی خرید و... بندازم سه شنبه یا مغازه داره نیست یا ماشینم یچیزیش میشه مثل ...

خب دیدی آخرش چیزیت نشد خداروشکر 

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

برای من چهارشنبه همیشه نحس بوده. بدترین اتفاقات زندگیم چهارشنبه ها افتاده. چهارشنبه شوهرم دماغمو که ...

جدی میگی آجی

هنوزم هم با شوهرتی؟

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...