2777
2789
عنوان

یه خواستگار داغون دیگه اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 28 پست
نمیدونم بقیه هم همینن یا نه ولی الان یه مدته خیلی از این موردا برام پیش میاد

همه همینن کلا ۹۹درصد خاستگار سنتیا داغونن الان دخترا خیلی زرنگ شدن پسر خوبارو خودشون تور میکنن نمیزارن به خواستگاری برسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خواستگار نداشتن بهتره اینه گاهی میگم خدایا هیچ خواستگاری نباشه ولی از اینجور در خواستا هم دورم ...

من مجردم تاحالا خواستگار درست نداشتم بخدا 

همشون یا بیکارن یا سنشون خیلی بالاس یا خرجشون را باباشون میده

با اینکه خودمم دستم تو جیب خودمه و دانشگاهم میرم ولی خواستگار خوب ندارم 

خب اگر این مدلی هست باید برید مشاورچون مثل این میمونه همسایه تصادف کنه و شما از تصادف بترسیداینکه یک ...

خودمم بهش فک میکنم چون مثه خوره داره مغزمو میخوره این مسائل

من مجردم تاحالا خواستگار درست نداشتم بخدا همشون یا بیکارن یا سنشون خیلی بالاس یا خرجشون را باباشون م ...

عزیزم ایشالله بهترین ها تو مسیرت باشه و یه آدم لایق پیدا کنی🙏❤️

من فقط میخوام نفس بکشم بدون اینکه عزت نفسم خدشه دار شه مردم نمیزارن

برای خانمایی که جدا میشن این مسیر آدمو نابود میکنه من کشیدم روزی که ی خواستگار برام اومد خییییلی تعریفشو کردن  دوتا آقا وارد شدن ی مرد جوون با آقای 5۰ ساله با خواهرشون من فکر کردم پدر پسرن بعد فهمیدم اومدن خواستگاری برا اون آقای ۵۰ ساله ...جلو خودشون زدم زیر گریه  خیلی قلبم شکست

برای خانمایی که جدا میشن این مسیر آدمو نابود میکنه من کشیدم روزی که ی خواستگار برام اومد خییییلی تعر ...

قبلش قشنگ آمار بگیر نزار بیان خونه که عصابت به هم بریزه

قبلش قشنگ آمار بگیر نزار بیان خونه که عصابت به هم بریزه

من ده سال پیش این راه رو رفتم و بای  پسر جذاب و خوشتیپ ازدواج کردم که متاسفانه  پارانوئید داره  و الان با دوتا بچه دارم دوباره جدا میشم حالم خیلی بده مواظب باش برای بار دوم اشتباه نکنی منکه دارم میمیرم از حال خرابی

من ده سال پیش این راه رو رفتم و بای پسر جذاب و خوشتیپ ازدواج کردم که متاسفانه پارانوئید داره و ال ...

تو هم حال روز تو رو به راه کن خونه نمون یه مدت به ازدواج فکر نکن بزار آروم شی من که دارم به مهاجرت فکر میکنم دیگه نمیخوام ازدواج کنم