بچه ها من دچار نشخوار فکری شدید شدم چه کنم یکی از من خواستگاری کرده که نه خونه نه ماشین نه کار نه خانواده درست حسابی معتادن یا دنیال زن شاغل منظورم اینه که کلا خیلی داغونن مامانم گفت نه بچه ها حالم خیلی بده همش فک میکنم چرا باید همچین آدمایی دنبالم باشن کجای راهم اشتباس بخدا من قصد ازواج ندارم بعد جداییم ولی انقد خواستگارای اینجوری برام میاد افسرده شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط میخوام نفس بکشم بدون اینکه عزت نفسم خدشه دار شه مردم نمیزارن
برای خانمایی که جدا میشن این مسیر آدمو نابود میکنه من کشیدم روزی که ی خواستگار برام اومد خییییلی تعریفشو کردن دوتا آقا وارد شدن ی مرد جوون با آقای 5۰ ساله با خواهرشون من فکر کردم پدر پسرن بعد فهمیدم اومدن خواستگاری برا اون آقای ۵۰ ساله ...جلو خودشون زدم زیر گریه خیلی قلبم شکست
قبلش قشنگ آمار بگیر نزار بیان خونه که عصابت به هم بریزه
من ده سال پیش این راه رو رفتم و بای پسر جذاب و خوشتیپ ازدواج کردم که متاسفانه پارانوئید داره و الان با دوتا بچه دارم دوباره جدا میشم حالم خیلی بده مواظب باش برای بار دوم اشتباه نکنی منکه دارم میمیرم از حال خرابی