2777
2789
عنوان

یه خواستگار داغون دیگه اومد

261 بازدید | 28 پست

بچه ها من دچار نشخوار فکری شدید شدم چه کنم یکی از من خواستگاری کرده که نه خونه نه ماشین نه کار نه خانواده درست حسابی معتادن یا دنیال زن شاغل  منظورم اینه که کلا خیلی داغونن مامانم گفت نه بچه ها حالم خیلی بده همش فک میکنم چرا باید همچین آدمایی دنبالم باشن کجای راهم اشتباس بخدا من قصد ازواج ندارم بعد جداییم ولی انقد خواستگارای اینجوری برام میاد افسرده شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چه ربطی به تو داره

اون همسایه بقلی هم رفته خواستگاری حالا اومده خونه شما

داغون بیاد چه ربطی به شما داده که شلوغش میکنی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

چ ربطی داره شاید زیاد تو اجتماع نیستی ک آدم درست حسابی نیومده خواستگاری ات

ببین من نمیگم میخوام ازدواج کنم که میگم چرا اینا منو انتخاب میکنن یعنی به خاطر جداشدنمه ولی سر کار میرم 

الان چه ربطی به تو دارهاون همسایه بقلی هم رفته خواستگاری حالا اومده خونه شماداغون بیاد چه ربطی به شم ...

خودمم میدونم ولی تو ذهنم میگم فقط برای من میاد براب بقیه اینجوری نیس جالبیش اینه همه هم سریع میفهمن خجالت میکشم

ببین من نمیگم میخوام ازدواج کنم که میگم چرا اینا منو انتخاب میکنن یعنی به خاطر جداشدنمه ولی سر کار م ...

چ ربطی داره ب جداشدنت اخه

بعضی دخترا کلا هیچچ خواستگاری ندارن اونا چی بگن دیگه

خودمم میدونم ولی تو ذهنم میگم فقط برای من میاد براب بقیه اینجوری نیس جالبیش اینه همه هم سریع میفهمن ...

خب جای اینکه بیاری خونه همیشه یه قرار توی کافه بذارید

مادرا بیان با پسر و دختر فقط

اگر خوب بود بعد بیان خواستگاری 

چ ربطی داره ب جداشدنت اخهبعضی دخترا کلا هیچچ خواستگاری ندارن اونا چی بگن دیگه

والا خواستگار نداشتن بهتره اینه گاهی میگم خدایا هیچ خواستگاری نباشه ولی از اینجور در خواستا هم دورم نباشه

ببین من نمیگم میخوام ازدواج کنم که میگم چرا اینا منو انتخاب میکنن یعنی به خاطر جداشدنمه ولی سر کار م ...

بببین میدونی چیه مشکل از شما نیست مشکل از مرداس که اعتماد به نفس فضایی دارن فکرمیکنن چون مردن هرجایی میتونن برن خواستگاری یا حداقل شانسشونو میتونن امتحان کنن منم بااینکه تاحالا ازدواج نکردم و زیبا و تحصیلکرده هم هستم ولی خواستگار داغون زیاد دارم

خب جای اینکه بیاری خونه همیشه یه قرار توی کافه بذاریدمادرا بیان با پسر و دختر فقطاگر خوب بود بعد بیا ...

نیومدن خونه که میگم زنگ زدن ولی من خیلی به هم میریزم تا یه مدت طولانی 

بببین میدونی چیه مشکل از شما نیست مشکل از مرداس که اعتماد به نفس فضایی دارن فکرمیکنن چون مردن هرجایی ...

نمیدونم بقیه هم همینن یا نه ولی الان یه مدته خیلی از این موردا برام پیش میاد

نیومدن خونه که میگم زنگ زدن ولی من خیلی به هم میریزم تا یه مدت طولانی

خب اگر این مدلی هست باید برید مشاور

چون مثل این میمونه همسایه تصادف کنه و شما از تصادف بترسید

اینکه یکی زنگ بزنه بعدش شما ناراحت بشید مشاور لازمه