2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چون شغلش با داداشش مشترک هست همه پول ها می‌ره حساب مشترکشون مجبور بشن هم میزنن حساب مامانشون خودش ...

دیگه یه مقدار مشخصی براش هست از همون قسط بندی میکنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یعنی اگر بگه من نمی‌دم از حساب باباش میدن ؟ اون بازنشسته هست

نه اگه بیکار باشه هیچ حقوقی نداشته باشه هیچ اموالی نداشته باشه از حساب باباش میدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم فکر میکنم ما زنا الکی مهریه تعیین میکنن برامون وقتی تهش مجبورمون میکنن توافقی طلاق بگیریم

ببین ی ترفندهایی بعضی از مردان میزنن بخاطر اینکه مهریه ندن .و موفق هم میشن .فامیل ما رفت به قاضی فرش دستبافت تابلو فرش داد اونوقت مهریه زنده رو سالی یک ربع سکه زد زمانیکه سکه خیلی پایین هم بود قیمتش . 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

متاسفانه قسط بندی میشه

اگر حقوق ثابت داره که به حساب خودش بیاد میتونی روی اون قسط بندی کنی

در غیر این صورت دادگاه قسط بندی هم بکنه و اون قسطا رو پرداخت نکنه هر ماه باید بری دنبال جلبش

برای جلب هم خودت باید طرف و پیدا کنی یعنی اگه ندونی کجاست یا قایم شده باشه جلبشم نمیتونی بکنی و هیچی به هیچی

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اگه بیکار باشه هیچ حقوقی نداشته باشه هیچ اموالی نداشته باشه از حساب باباش میدن

نمی‌دونستم 

پس با این حساب باباش حقوق هم داره خونه هم دوتا داره از اموال پدرش چیزی کسر نمیشه بابت مهریه ؟

نمی‌دونستم پس با این حساب باباش حقوق هم داره خونه هم دوتا داره از اموال پدرش چیزی کسر نمیشه بابت مهر ...

چرا دیگه اگه قرار باشه از اموال پدرش بدن میدن دیگه کم میشه اگه قراره پسرش خودش مهربه بده که نه کم نمیشه 

بعد باباش خودش باید رضایت بده یا اینکه دادگاه خودش کم می‌کنه ؟

نه دیگه دادگاه خودش کم میکنه عزیزم مگه اینکه زن مهریه رو ببخشه وگرنه دادگاه میگیره