2777
2789

قبل از محرم قرار بود عروسی کنیم که جنگ باعث کنسلیش شد

من بعد از عقدم خیلی جیزا از شوهرم فهمیدم (الان ۳سالونیم میشناسمش) و من خیلی ساده بودم🙂هیچکسیم پشتم نیست اگر بخوام حرکتی بزنم

حالا الان انقد اون چاق شده منم لاعر ترکیبمون بهم نمیاد برای عروسیمون بهش میگم لاعر کن کلا من چیزی ازش نمیخوام یا نظر نمیدم این ی بارم که گفتم میگه انگیزه ندارم یعنی انگیزه عروسیشو نداره🙂🙂 منم دلم شکست و با توجه به این که خیلی چیزا دیدم ازش و اینو گفت دیگه منم واقعا دل و دماغ عروسیمو ندارم چون فقط این حرفش نبوده ولی دیگه با این حرفش دیگه از خودم بدم اومده دیگه حوصله خودمم ندارم چون دوسداشتنی نیستم دیگ به خودم نمیرسم ...😭 مامانم ی وقتایی میگه مگه تو عروس نیستی خودتو کلا گذاشتی کنار. ولی نمیدونه هیج عشق و علاقه ای نیس حتی حرفیم نداریم بزنیم مثلا من اون اوایل سر قرار دیر میرسیدم انقدر مواخذه میشدم یا هر اشتباه کوچیک ی کاری میکرد که من احساس گناه کنم که فکر کنم خیای کار بدی کردم

همیشه فکر میکردم شیرین ترین قسمت زندگی هرکسی ازدواجشه فکر میکردم یکی هست که بشه و بتونی راحت و بدون هیچ ترسی همه چیزا رو بهش بگی و یا درخواست کنی و اگر اشتباهی داشتی کنارت باشه

من حالا ی درخواست ازش داشتم که اونم اینطوری.کلا بیشتر وقتام تنهام .

بنظرتون ممکنه دوباره جنگ بشه عروسی ها کنسل بشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی عقد طولانی میشه همیشه مشکلات بیشتر میشه. نمیدونم واقعا همسرتون چیکار کرده. اما چی باعث شده دیگه ذوق نداشته باشه؟ یعنی خیلی درگیری داشتید؟ شما خیلی گیر میدی دعوا راه میندازی؟ 

اره خستم اگر جای من بودی شمام خسته میشدی

ببین بذار یک چیزی بهت بگم از منی که بچگیم توی ازدواجم گم شد آرزوهام گم شد و منی که تا همین چند ماه قبل فکر میکردم شوهرم باید حالم خوب کنه شوهرم باید بهم روحیه بده 

و....

ببین زندگی کن 

باشگاه برو کلاس برو آدمای مختلف ببین حرف بزن بخند فیلم ببین فقط زندگی کن توی زندگی انقدر درد هست که اگه درونی بشن و خودت دست خودت نگیری فرقی نمیکنه چی عروسی 

بچه دار شدن و... فقط خودت و خدا رو داری 

مهم نیست عاشق شوهرت هستی یانه 

مهم نیست زندگی چه جوری دوست داری زندگی همینه بشینی غصه بخوری عمر و جوونیت رفته

رفتیم فاییده نداشت

خب شاید پیشه یه فرد اشتباه رفتین مشاوره 

بگرد مشاور خوب و کاربلد پیدا کن یه جلسه خودت برو 

اگه دیدی خوبه شوهرتم ببر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕