2777
2789

باید بزنی با پشت دست تو دهن بچه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بستگی داره به رفتار مادر وگرنه بچه که شیزوفرنی نداره این رفتار رو کنه

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت نادرست و روش روانشناسی جدید باعث شده .زیاد اهمیت به بچه دادن همینه .من دوقلو دارم و عاشقتونم اما به موقع باید کاری ک می انجام بشه اصلا زندگی یک وقتی سخت باید بشه 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

نترس، یکم پررویی لازمه برای انسان. پدر مادر هم مقدس نیستن. اون بچه ، پدرمادرش توی خونه به همدیگه فحش میدن که بچه هم یاد گرفته. پس از اون بچه نترس، از پدر مادرش بترس.

اصلا کاربرای اینجا یه توهینی به‌پدرو مادرشون میکنن

انگار خودشون از زیر بته عمل اومدن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بستگی داره به رفتار مادر وگرنه بچه که شیزوفرنی نداره این رفتار رو کنه

اون تاپیک تخمه رو بخون

چون تخمه رو تو کاسه کوچک اورده مامانش وهمه رو یه جا براش نیاورده تخمه هارو پرت کرده جلوش

اون تاپیک تخمه رو بخونچون تخمه رو تو کاسه کوچک اورده مامانش وهمه رو یه جا براش نیاورده تخمه هارو پرت ...

خب بچه رو نمیشه بازخواست کرد. اسمش روشه،بچه. گاهی پرخاش میکنه، گاهی حرف بد می‌زنه. نمیشه که واسه یه رفتار اشتباه، برچسب بد بودن روش بزنیم و بگیم تو کلا بد هستی. ما هم بچگی گاهی پرخاش میکردیم لجبازی میکردیم اما پدر مادر صبوری کردن و با رفتار درستشون، به ما هم رفتار درست رو یاد دادن کم کم.

چقدر شما ظرفیتتون پایینه خانوم.صبور باش

اون تاپیک تخمه رو بخونچون تخمه رو تو کاسه کوچک اورده مامانش وهمه رو یه جا براش نیاورده تخمه هارو پرت ...

تازه همین آدم ، قراره بشه معلم بچه های من و شما

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...