2777
2789

من سنم بالاس تازه چند روزه رفتم ۳۷سال ..نزدیک ۸سال هست نازایی دارم که هم پی سی او هستم همسرمم واریکوسل داره اسپرمشم صعیفه ..بعد ۸سال یه پول قرعه کشی گذاشتم که درمیاد اسمم ماه دیگه ...میخوام برم ای وی اف ...ولی خیلی میترسم از همه چی از اینکه مریضی اینا داسته باشم......بدتر از همه پولیپ ۷میل هم دارم که اون اول باید عمل کنم اصلا ذهنم قفل کرده....خواهشا مراحلشو میگید واینکه هزینه اشو

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بهتره اول بریمرکز ناباروری و پرونده تو ببری که مشکل دارین همونجا برات نامه مینویسن و میبری شهرت تو تامین اجتماعی  اسمتو ثبت میکنن و جزء بیمه نازایی میشی من خودم انجام دادم خیلی تاثیر داشت تو هزینه دارو نیشد دو پونصد میگرفتم ۲۵۰ یا قبل عید تخمک کشی ۱۲ درحالی اگر بیمه نکنی ۶۰ و حتی هیستروسکپی و خراش رحم انجام دادم نزدیک ۱۳و هزینه انتقال هر جنین ۱میلیونو پونصد حالا همش تو خصوصی انجام دادم و خدارو شکر مثبت شدم بعدشم من بیمه تامین اجتماعی هستم حتما حتما پیگیر این بیمه باش بازم سوال داری بپرس 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم بهتره اول بریمرکز ناباروری و پرونده تو ببری که مشکل دارین همونجا برات نامه مینویسن و میبر ...

سلام میشه چندتا سوال بپرسم؟شما چندسالتون؟؟وکل ای وی اف چقدر هزینه اش شد.؟؟؟مشکلتون چی بود؟؟؟وچه مدتت منتطر بود؟

سلام میشه چندتا سوال بپرسم؟شما چندسالتون؟؟وکل ای وی اف چقدر هزینه اش شد.؟؟؟مشکلتون چی بود؟؟؟وچه مدتت ...

بله عزیزم حتما خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم 

من ۲۳ 

۱۲ تخمک کشی ، ۱۳ خراش ، ۶ انتقال : کلا ۲۱ میلیون 

تقریبا داروهاش کلا باهم شاید ۳ تومن 

تقریبا دکترم تو مطب سونو میکرد هر سری ۵۰۰ میگرفت : ۳ تومنم اون

مشکل من بودم تنبلی تخمدان ، البته همسرمم واریکسیل داشت عمل کرد دیگه مشکلی نداشت ، ۴ سالو ۶ ماه منتظر بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم حتما خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم من ۲۳ ۱۲ تخمک کشی ، ۱۳ خراش ، ۶ انتقال : کلا ۲۱ میلیون ت ...

مرسی که جواب دادی ...۲۳سالتون بود خیلی خوبه من سن ام زیاده

سلام عزیزم بهتره اول بریمرکز ناباروری و پرونده تو ببری که مشکل دارین همونجا برات نامه مینویسن و میبر ...

عزیزم برای بیمه تامین اجتماعی حتما باید هردو طرف نازا باشن مثلا من همسرم اوکی خودم سنم بالاس و amh  خیلی پایین 0.4

عزیزم برای بیمه تامین اجتماعی حتما باید هردو طرف نازا باشن مثلا من همسرم اوکی خودم سنم بالاس و amh ...

سلام خواهر😍 نه اصلا همچین چیزی نیست یکی تونم باشه کافیه حتما انجام بده من کلا ۳۶ تومن اینا شد حالا با دارو   تخمک کشی : خراش و هیستروسکوپی و انتقال جنین با سونو تو مطب دکتر خیلی خوبه تو هزینه خودشم خصوصی رفتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خواهر😍 نه اصلا همچین چیزی نیست یکی تونم باشه کافیه حتما انجام بده من کلا ۳۶ تومن اینا شد حالا ...

مرسی عزیزم از پاسخگوییت من پس اول باید به دکترم بگم که همچین نامه ای بزنه

من مشهد ارمغان پرسیدم گف ۳۲ تخمک کشی ۱۵ انتقال 

داروها و اینا که کلا جدا

بعد شما خودتون اول هزینه هارو پرداخت کردین یا نه مستقیم بیمه کسر شد؟