2777
2789

بفرمایید 

لطفاً در رابطه با تخمین رتبه نپرسید

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

از ۱ تیر شروع کردم ب خوندن با روزی ۳ ساعت ولی نزدیک ی هفته اس مریض شدم دیگه مطالعه ام ب صفر رسید 

حس میکنم خیلییی عقبم افتادم شهریورماه باید امتحان بدم 

اصلا نمیتونم درس بخونم

ورودی دوازدهمم هستم ب نظرتون چیکار کنم؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۱ تیر شروع کردم ب خوندن با روزی ۳ ساعت ولی نزدیک ی هفته اس مریض شدم دیگه مطالعه ام ب صفر رسید حس ...

سه ساعت خیلی کمه صادقانه بگم با روزی سه ساعت به نتیجه مطلوب نمی‌رسید 

الان روی بهبودی تمرکز کنید و بعد از بهبودی تایم مطالعه رو کم کم افزایش بدین

در کنار مطالعه برای امتحانات تشریحی تست هم کار کنید

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

اتلاف وقتم زیاده هی میخوام درس بخونم ساعت مطالعم برسه به 8 9 ساعت نمیتونم😭

فکر میکنم کمالگرایین 

از تکنیک پرومودو استفاده کنیم و با روزی پنج یا شش ساعت شروع کنین و هفته ای نیم ساعت به تایم مطالعتون اضافه کنید

سه ساعت خیلی کمه صادقانه بگم با روزی سه ساعت به نتیجه مطلوب نمی‌رسید الان روی بهبودی تمرکز کنید و بع ...

چون من تازه شروع کرده بودم برا همین با ۳ ساعت شروع کردم ب ۶ ساعت رسوندم 

عقبم ب نظرتون؟

مریضیم خوب نمیشه

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

اتلاف وقتم زیاده هی میخوام درس بخونم ساعت مطالعم برسه به 8 9 ساعت نمیتونم😭

آبجی یدفه ۸ ۹ ساعت نخون

از ۴ شروع کن هفته‌ ای نیم بزار روش

من پارسال از ۸ ۹ ساعت شروع کردم

ابان خسته شدم 

مخم نکشید

ولی خب امیدوارم اگر این کارو کردی تا تهش ادامه بدی💙

اگر از الان با پایه صفرپشت کنکوری تجربی هستمباروزی‌ ۴ ساعت شروع کنمهفته ای نیم ساعت ببرم‌ روشمیتونم ...

روزی چهار ساعت  کمه عزیزم

با پنج ساعت شروع کنید پیوستگی رو حفظ کنید و سپس نیم ساعت رو اضافه کنید

چون من تازه شروع کرده بودم برا همین با ۳ ساعت شروع کردم ب ۶ ساعت رسوندم عقبم ب نظرتون؟ مریضیم خوب ن ...

تو چه مدتی از سه ساعت به شش ساعت رسوندین؟

با تایم چهار ساعت شروع کنین هفت یا ده روز بعد نیم ساعت اضافه کنید

اگه پیوستگی و استمرار رو حفظ کنید این تاخیر جبران میشه به خودتون استرس ندین

امسال کنکور ریاضی دادممیخوای سال دیگه تجربی شرکت کنمبه نظرتون میتونم؟امسال ۲ ماه جدی خوندم ترازم شد ...

دلیل تغییر رشتتون رو محض کنجکاوی میتونم بپرسم؟

بله با توجه به اشتراک بسیاری از دروس شانس خوبی برای قبولی دارین

درصد فیزیکتون بی نظیره موفق باشین

تو چه مدتی از سه ساعت به شش ساعت رسوندین؟با تایم چهار ساعت شروع کنین هفت یا ده روز بعد نیم ساعت اضاف ...

از ۱ تیر تا ۷ تیر 

ولی الان هرکاری میکنم نمیتونم حال ندارم اصلا پاشم

صبا تا ساعت ۲ بعدازظهر من اصلا نمیتونم از تخت بلند شم