الان من چند روز پیش به حسابم امتیاز منتقل کردم و وقتی معدل حساب رو میزنم تو قسمت وام های پرداخت شده ۱۰۰ میلیون نوشته اما پایین که انواع وام ها رو میاره نوشته ۶ میلیون یعنی همون امتیاز قبلیم رو نشون میده کسی میدونه باید چیکار کنم؟
اول باید سایت رو جستجو کنید و وارد بشید، اپلیکیشن نمیشه.
درخواست وام=> وام امتیازی => انتخاب وام انتقال داده شده و...
یه قسمت داره برای بیمه کردن وام، اونو باید تایید کنید و دیگه فکر نکنم چیزی مونده باشه...
چک ضمانت روهم حضوری میبرید و تحویل میدید.
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
اول باید سایت رو جستجو کنید و وارد بشید، اپلیکیشن نمیشه.درخواست وام=> وام امتیازی => انتخاب وا ...
داخل سایت از منو پیشخوان مجازی => تسهیلات آنلاین بانکی برید جلو ...
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.