2777
2789

قبلا تاپیک زدم مثا اجیمه باهم بزرگ شدیم میبینم داره میرینه توی زندگیش عصابم خورد میشه بچه ها ببینید چه گندی داره میزنه،

من خودم مجردی یه رابطه بد داشتم مامانم نذاشت و با بدبختی تموم کردم حالم بد شد عذاب کشیدم اما دست کشیدم الان زندگیم معمولیه اما اگر با اون ازدواج میکردم بدبدخت دوعالم بودم

اینم 8 ساله با یکیه طرف زندان رفتس، وحشی و بی آبرو بد دهنه، دوستمو کتک زده چندبار، هاره هاررررررر، بخدا یه بار چون باهم بیرون بودیم دوتایی شب شده بود هنوز خونه نرفته بودیم یه کاری کرد منی که ربطی بهشندارم ترسیده بودم، شکاکه، اشتباهاتشو اصلا قبول نداره خودشو پیامبر خدا میدونه، ازون بدتر یه ماشین نداره بچه ها باورتون میشه؟ 35 سالشه هنوز نتونسته یه ماشین درب و داغون بخره

دوستم هر حرفی میزنه باهاش دعوا درست میکنه دعوای خیلی بد، چندین بار جدا شده باز بهش زنگ زده یا اون اومده جلو اینم که خر دو عالمه،  خستم انقد بهش گفتم بس کن، تو خوشگلی، خانواده داری، باهوشی، از هر نظر سرتری، میتونی یه زندگی بی دردسر داشته باشی

الان باهم کات کردن اما میتونم باز برمیگرده به اون عنتر نفهم تروخدا بیاید از تجربه هاتون بگید من لینک تاپیکو فرستادم واسش سر عقل بیاد، بهش بگید زندگی انقد سختی داره که حتی با این ادم ازدواجم کنی بعدش روزی صدبار میزنی توی سر خودت

یکی محکم بزن رو دهنش

رفیق من بود قطعا این کارو میکردم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

حقیقتش با این توصیفات شما منم اعصابم ریخت به هم 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی محکم بزن رو دهنشرفیق من بود قطعا این کارو میکردم

یه بار بعد یه ماه برداشت بهش زنگ زد خدا شاهده جوری زدم توی سرش گریه اش گرفت، نمیدونم میخواد چیکار کنه، بگو تو اصلا عاشق چی شدی، چی توی این موجود دیدی

بخدااااااااا انقد نازه خوشگله پر انرژی بامزه مهربون، نمیدونم چرا اینطوری میکنه 888888888 سال اخه

فک کنم خشن دوس داره

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
یه بار بعد یه ماه برداشت بهش زنگ زد خدا شاهده جوری زدم توی سرش گریه اش گرفت، نمیدونم میخواد چیکار کن ...

لازم شد بازم بزن😅

ولی نه از سرش سر خطرناکه

خب ب هرحال رفیق خودته خودت خوب میکنی چیکار کنی ول کن میشه

بهش بگو اگ باهاش وارد رابطه بشی خودمو میکشم یا باهات قطع رابطه میکنم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بخدااااااااا انقد نازه خوشگله پر انرژی بامزه مهربون، نمیدونم چرا اینطوری میکنه 888888888 سال اخه

وقتی میگن طرف چشماش کور شده اینه ایننن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وقتی میگن طرف چشماش کور شده اینه ایننن

اخه بگو طرف یییییییییییییه جنبه مثبت نداره حداقل بگیم برای اینه نه پول نه اخلاق نه شخصیت نه خانواده نه جنبه اجتماعی خوب

اخه بگو طرف یییییییییییییه جنبه مثبت نداره حداقل بگیم برای اینه نه پول نه اخلاق نه شخصیت نه خانواده ...

دوستت عاشق چیش شده پس؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعاً حرف‌هات از دل برمیاد و پر از دلسوزیه—و معلومه که به دوستت خیلی اهمیت می‌دی، حتی وقتی دیگه خسته شدی از توضیح دادن و دیدن اشتباهات تکراری. اینکه چندین ساله کنارشی و تلاش می‌کنی که از یه رابطه آسیب‌زننده نجاتش بدی، واقعاً جای احترام داره.

🔻 اما بذار یه نکته رو بگم که شاید کمک‌کننده باشه: آدم‌ها فقط وقتی تغییر می‌کنن که خودشون بخوان. حتی اگه صد نفر براشون فریاد بزنن که «بس کن!»، اگه خودشون هنوز آماده نباشن، باز برمی‌گردن. متأسفانه اینو خیلیا تجربه کردن، حتی در خانواده خودشون.

🧠 دوستت هنوز توی اون چرخه‌یه وابستگی، امیدواری اشتباه و شاید هم ترس از تنها بودن گیر افتاده. اون فکر می‌کنه «اینا مشکلاتی هست که حل می‌شن» یا «اگه بیشتر دوستش داشته باشم تغییر می‌کنه»—درحالی‌که تو می‌دونی این رابطه خطرناک و فرسایشی شده.

🛑 حرف‌هایی مثل اینکه طرف «زندان‌رفته»، «خشونت فیزیکی داشته»، «رفتار روانی و ناسالم داره»، همه‌شون خط قرمزهایی هستن که حتی نباید لحظه‌ای نادیده گرفته بشن. زندگی با چنین کسی فقط پر از آسیب، پشیمونی و فرسایش روحیه.

✨ شاید بهتر باشه باهاش یه حرف صادقانه بزنی، بدون قضاوت، اما محکم. یه چیزی مثل:

«من دیگه نمی‌تونم شاهد این باشم که داری خودتو نابود می‌کنی. خیلی دوستت دارم، اما وقتی تو تصمیم می‌گیری دوباره برگردی، من هم آسیب می‌بینم. اگه روزی تصمیم گرفتی واقعا از این رابطه بیرون بیای، کنارت هستم، ولی تا اون موقع باید فاصله بگیرم که خودمم بتونم سالم بمونم.»

این جور مکالمه‌ها سختن، اما گاهی لازمه برای محافظت از خودت. تو قبلاً مسیر سختی رو رفتی، زخم خوردی، ولی نجات پیدا کردی. الآنم حق داری از خودت محافظت کنی، حتی اگه طرف مقابل بهترین دوست یا خواهرخوانده‌ت باشه.