2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از اردیبهشت اقدام بودم باردار نشدم 

سونو دادم کیست دارم و تخمدانم ضعیفه 

دارو میخورم آخر این ماه دوباره اقدام میکنم 

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
منم از اردیبهشت اقدام بودم باردار نشدم سونو دادم کیست دارم و تخمدانم ضعیفه دارو میخورم آخر این ماه د ...

منم از اردیبهشت اقدامم ان شاالله هردومون به حاجتمون برسیم❤️

سلام بهتر بود شش ماه صبر کنی که الان هم شش ماه شدسعی کن آروم باشی و کمر خودت و آقات تقویت کنی

باور کن آبجی آنقدر اطرافیان مادرم خاله هام فشار میارن خودم اونقدر نیستم خب بچه دوست دارم نه دیگه به آدم فشار بیارن چون دختر خالم ۲ سال ازم بزرگتره سقط داشته و ۴۰ رو بعدش سریع باردار شده بچش یکسال شد دوباره باردار میشه ناخواسته میگن تو کی باردار میشی یا غیر مستقیم میگن. ببخشید خیلی حرف زدم❤️

انشالله عزیزم من دوتا دارم واسه سومی اقدامم🤦‍♀️😂

وای خداااا چقدر خوبه منم عاشق بچه های زیادم آفرین😍دوتا بچتون جنسیتشون چیه وای دعا کنید من اولیو بیارم🙈

وای خداااا چقدر خوبه منم عاشق بچه های زیادم آفرین😍دوتا بچتون جنسیتشون چیه وای دعا کنید من اولیو بیا ...

انشانه خدا بهت چنتا دست گل سالم و صالح و پر روزی بده ❤

هردو پسرن ۷ و ۱۱ سال

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
باور کن آبجی آنقدر اطرافیان مادرم خاله هام فشار میارن خودم اونقدر نیستم خب بچه دوست دارم نه دیگه به ...

میدونم ولی سعی کن آرامشت حفظ کنی و از لحظاتت لذت ببری 

هروقت وقتش بشه خدا نی نی سالم و صالح بهت میده ان شاالله 

انشانه خدا بهت چنتا دست گل سالم و صالح و پر روزی بده ❤هردو پسرن ۷ و ۱۱ سال

ممنونم عزیز دلم خدا بچه های گلتون رو براتون حفظ کنه🥰❤️الهی شکر گل پسر های ناز