2777
2789
عنوان

بعضیارو اینجا میبینی حالت بد میشه

264 بازدید | 36 پست

سلام عزیزا

روی صحبتم با اوناییه که پر از عقده و کمبودن و میان اینجا عقده گشایی کنن.

اصلا داری با ی نفر دیگه حرف میزنی یهو یکی از اینا میپره وسط بهت توهین میکنه که چرا اینطوری ای

یا استارتر بنده خدا تاپیک زده کمک میخواد یهو یکی میاد هرچی به دهنش میاد تف میکنه بیرون

همین اینا تو روی آدم جرعت ندارن تو بگن😂 اینجا شروع میکنن تربیت نداشتشونو به رخ میکشن.

یکم خودتونو کنترل کنید، به کسی مربوط نیست تو تو زندگیت مشکل داری و بدبختی داری....

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی حق گفتی...

تو بعضی تاپیک ها ادم فکر میکنه مهد کودکه ک اینجوری بهم میپرن!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

دفیقا من الان باردارم یه تاپیک بود گفتن به دختره تجاوز شده واقعا زدم زیر گریه نوشتم کاش جنین من دختر نشه ریختن سرم تربیت خانوادگیشونو نشون دادن خب ادم احساساتی میشه باردارم حساستره یکم ادب خوبه واقعا نمیدونستم انقدر بعضیا بد دهنن

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
خیلی حق گفتی...تو بعضی تاپیک ها ادم فکر میکنه مهد کودکه ک اینجوری بهم میپرن!

والا مهد کودکم اینجور نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عذر میخوامشما الان با این تاپیک و این لحن جدا هستید؟

عزیزم من دنبال دعوا نیستم و به شخص خاصی اشاره نکردم...

ولی واقعا تو این چند روز به چشم دیدم بعضیا حتی به خانوده هم توهین میکنن!! واقعا خجالت آوره

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
دقیقا😂😂 انگار ارث باباشونو طلب دارن

یا میرن تاپیکای قبلیت حرفاییگه زدیو میکوبن تو سرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینکه داری نظر میدی ینفر دیگه ریپلای میکنه مشکلش چیه اگه سایت تبادل نظر نبود ریپلای و فقط برای استارتر میزاشتن خودت هم خودخواهی فکر میکنی سایت محیط شخصیه

همه میتونن علاوه بر استارتر در تاپیک همدیگرو ریپلای کنن 

خیلی حق گفتی...تو بعضی تاپیک ها ادم فکر میکنه مهد کودکه ک اینجوری بهم میپرن!

دقیقا

عذر میخوامشما الان با این تاپیک و این لحن جدا هستید؟

حق داره یه خانمی تاپیک زده بود برای کیست بهش گفتم رازیانه نخور کیست تخمدان و سینه میاره اصلا رید بهم میگفت هر چی دکتر دو هزاری جمع میکنی دور خودت نمیدکنی چیکار میکر  میگفت اصلا سونو ندادم و ازمایَشم ندادم هر کی میگه رازیانه عوارض داره غلظ کرده🤣🤣🤣