2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچگی قند نمی خورم

تو حال خرابیام همیشه هوای خودمو دارم و به خودم میرسم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

توضیح میدین؟

همیشه دسیپلین و نظم داشتم با جدیت کارمو انجام میدادم در کنارش انعطاف پذیر هم بودم و تاب و تحمل اتفاقات پیش‌بینی نشده رو داشتم(چیزی که خیلیا ندارند و سریع از پا درمیاند) در مورد احساساتم و بیانشون هیچوقت مشکلی نداشتم و عشق داشتم. با آدمها معمولا بحث نمیکردم و آرامشمو اولویت میگذاشتم (البته معمولا نه همیشه) 

اگر کسی یا چیزیو نخوام براحتی و سریع کنار میگذارمش

کنار کارم تفریح و وقت گذروندن با عشقم و یادگیری مهارتای جدید همیشه داشتم. 

ورزش و پیاده‌روی جزو روتین زندگیم بود. غذای سالم و پروتئین بیشتر خوردن هم همینطور. روتین پوستی ساده هم داشتم

دوش میگرفتم مدام و به بهداشتم خیلی رسیدگی میکنم.کفشام و لباسام همیشه ساده و تمیز و اتو شده هستند 

هر روز هم کتاب میخوندم هم یه چیزی که اطلاعات عمومیمو ببره بالا

البته که الان باردارم از رو تخت در نینی سایت در خدمتتون هستم و اکثر اون عادات فعلا به فنا رفتند😂

چه کارایی انجام میدین؟

والا عزیزم هرروز صبح از اجاق گاز شروع میکنم تا اتاق خوابا ،جارو و جمع و جور کردن و آشپزی وقتی خونه دسته گل شد خودمم میرم حمام ☺️☺️☺️

البته من معلمم الان تابستون خونم ولی خب وقتای دیگه هم همیشه زندگیم تمیزه ،همه هم میگن🫠🫠🫠