2777
2789
عنوان

یعنی یه سری باشگاها واقعا داغونن

152 بازدید | 24 پست

کار با دستگاه عمومی رفتم بعد پنج جلسه پشیمونم میگم ای کاش اصن ثبت نام نمیکردم تو خونه انجام می‌دادم. رو تردمیل بودم حواسم نبود جای یک ربع ، بیست دقیقه رو تردمیل بودم مربیه یه جوری سر من داد زد که چرا ۵ دقیقه دیرتر اومدی پایین میگم خانم شما وقتی به من برنامه نمی‌دید من چیکار کنم میگه باید مربی خودت باشه منم گفتم آخه وقتی عمومی ثبت نام کردم حداقل یه حرکتی بهم بدید من مشغول بشم میگه من نمیدونم باید مربی خودت باشه... یعنی واقعا بعضی از مربی باشگاه ها (همشون رو نمیگم ها ) فقط با اونی که خصوصی برمی‌داره درست برخورد میکنن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اول که میری باشگاه باید با مربی برداری بلد که نیستی تا پول بهش ندی که نمیاد بهت یادت بده

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

محیطش هم سمی بود متاسفانه منم خیلی آدم حساس و زودرنجی هستم یه رفتار نامناسب دیدم رو عوض میکنه نسبت ب ...

ماهیانه چند شهریته ؟؟ 

هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓

من خودم مربیم حرفتو قبول دارم

تصور کن پنج جلسه دارم یه حرکت رو اشتباه میزنم از مربی میپرسم درسته میگه درسته اونوقت یکی از شاگردهاش که مشخصه خیلی وقت بود اونجا بود بهم توضیح داد که اگه اونجوری بزنم گردنم نابود میشه ... 

محیطش هم سمی بود متاسفانه منم خیلی آدم حساس و زودرنجی هستم یه رفتار نامناسب دیدم رو عوض میکنه نسبت ب ...

منم فیلم ی باشگاه میرفتم تمیز و بزرگ ولی مربیش بداخلاق بود حالا رفتم یه باشگاه کوچیک و دم ولی مربیش خیلی خوش اخلاقه .بااینکه مکانش رو نمی‌پسندم ولی محیطش خوبع

تصور کن پنج جلسه دارم یه حرکت رو اشتباه میزنم از مربی میپرسم درسته میگه درسته اونوقت یکی از شاگردهاش ...

چقدر بی شخصیته 

متاسفانه مربی های پول پرست زیاد شدن ، وظیفشه سوالی داری درست و کامل جوابتو بده آسیب ببینی تو محیط باشگاه طبق قوانین ورزشی مسئولیتش تمام و کمال به عهده مربیه