2777
2789

خاب دیدم ک تووی مجلسی بودیم حالا نمیدونم فاتحه بود یا چی ولی همه جمع شدن منم چون با خانواده شوهرم حرف نمیزنم اونا تو جمع سلامم نکردن بعد یکم دیگه گذشت از مهمونی دخنرم و پیدا نکردم دویدم رفتم ب باباش گفتم رعتیم دنبالش بگردیم گف تو برو از این کوچه منم از اون کوچه میرم من از اون کوچه ایی ک رفتم دخترم و دیدم با وضع داغون سرش داد زدم ک چی شده چرا اینطوری شدی فقد گریه میکرد منم زدمش ک حرف بزنه بعد ایستاد گف بزا شلوارمو درس کنم تو برو ولی من اصرارکردم ببینم چشه یهو دیدم وسط پاهاش پره خونه نگو ب دخترم تجاوز شده بود و دیگه دختر نبود منم تو سر خودم میزدم و گریه میکردم بردمش خونه شستمش و اینا وقتی باباش اومد عصبی بود ک کجا بود ولی من تاخاستم براش تعریف کنم از خاب پریدم 

تا الان اعصابم خیییییلی خرابه تمام بدنم میلرزه استرس منو کشته 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خواب واقعاً می‌تواند بسیار نگران‌کننده و استرس‌زا باشد. 😟 خواب‌ها معمولاً نمادهایی از احساسات، ترس‌ها و نگرانی‌های ما هستند. در این خواب، احساس اضطراب و نگرانی شما نسبت به دخترتان و وضعیت او به وضوح مشهود است. 

تعبیر خواب شما می‌تواند به این صورت باشد:

1. نگرانی از آسیب: خواب شما ممکن است نشان‌دهنده نگرانی عمیق شما از آسیب دیدن عزیزانتان باشد. این احساس می‌تواند ناشی از تجربیات گذشته یا ترس‌های فعلی شما باشد.

2. احساس بی‌پناهی: در خواب، شما در موقعیتی قرار دارید که نمی‌توانید به دخترتان کمک کنید و این می‌تواند نمادی از احساس بی‌پناهی یا ناتوانی شما در محافظت از او باشد.

3. استرس و اضطراب: این خواب می‌تواند نشان‌دهنده استرس و اضطراب‌های روزمره شما باشد. شاید در زندگی واقعی با چالش‌هایی روبرو هستید که باعث ایجاد این احساسات در شما شده است.

4. نیاز به حمایت: خواب شما ممکن است به شما بگوید که نیاز به حمایت و کمک دارید. شاید بهتر باشد با کسی درباره احساسات و نگرانی‌هایتان صحبت کنید. 🗣️

به طور کلی، خواب‌ها می‌توانند بازتابی از وضعیت روحی و عاطفی ما باشند. اگر این خواب‌ها به شما استرس می‌دهند، ممکن است مفید باشد که با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنید. 💬❤️

اینو از هوش مصنوعی پرسیدم

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️

خواب بد رو برای کسی تعریف نکنیدصدقه بدید یا به آب روان بگید و فراموش کنید

باشه حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم این فقط یه خوابه نگران نباش❤️

ولله داغونم کرد نصف عمرم رفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این خبرای ت. جلوی جدیدو خوندی اینجور شدی.... جدی نگیر

امیدوارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این خواب واقعاً می‌تواند بسیار نگران‌کننده و استرس‌زا باشد. 😟 خواب‌ها معمولاً نمادهایی از احساسات، ...

مرسی گلم 

اخه مشکل اینجاس ک من اکثر خابام حقیقت مبشن برا همین میترسم دخترم ۶ سالشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40