۶ ۷ ماهی میشه میشناسم تقریبا ۲ ماه اینا نزدیک تر شدیم
بعد اون تا گفت رابطه تو گفتی اوکی ؟!
هم دانشگاهیت که نیست اگه باشه به فنا رفتی واقعا
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چه پرو پرو بازم تاپیک میزنه چه راهنمایی ای میخوای دیگه بیایم معاینه ت کنیم؟اگه برات مهم بود که لخت ن ...
من اول میخواستم باهاش صحبت کنم فکر کردم برای قصد ازدواج شاید اینکار کرده نگو اصلا دختره قصدش ازدواج نیست کلا با این طرف فی امان الله اینکار کرده😐 خب خیلیییی دلت میخواست خود..ارضایی میکردی نه بری خودتو بدی به یک پسر اونم بی هدف و.. وای وای خدایا نجاتم بده
هم زنا و هم خود ارصایی گناه کبیرس بهترین راه ازدواجه و اگه شرایط فراهم نبود از هر چیزی که تحریک میشن ...
میدونم اونم گناهه ولی یک وقتا خیلیییی به آدم فشار میاره حتی هرچی کار کنی قرآن بخونی هرکار کنی فایده نداره برای هرکس یکبار اتفاق افتاده مطمینا مجبوری بین بدو بدتر بدو انتخاب کنی در حدی که دخترانگیتو از دست ندی بهتر اینه که آدم خودشو دست نر جماعت بده الآنم تو این دوران نمیشه ازدواج کرد