2777
2789
عنوان

امضای پاسخبرگ کنکور

139 بازدید | 10 پست

بچها من امضای قبلیم که واسه اردیبهشت استفاده کردم عملا ۲ دقیقه وقتم رو برد الان برای تیر فقط می خوام یه گردی بکشم مشکلی پیش نمیاد با قبلی تطابق نداره😅

وطن ای هستی من..

نبابا من ی خط خطی میکردم اصلاا مهم نیس وقتتو هدر نده 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا من کل زندگیم امضا های متفاوتی زدم مخصوصا تو اونجا نمیخوان قاب کنن ساده بزن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بفرمایید

یکی از تاپیکات گفته بودی گیاهی ر متوجه نمیشم از زیست 

میشه بگی چجوری خوندی و از رو چی 

چیکار کنم ک به تسلط برسم توی گیاهی مرسی عزیزم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یکی از تاپیکات گفته بودی گیاهی ر متوجه نمیشم از زیست میشه بگی چجوری خوندی و از رو چی چیکار کنم ک به ...

عزیزم من از بس که با گیاهی ها درگیر بود یه روز اومدم ای کیو گذاشتم جلو دستم رفتم سراغ تستا بدون درسنامه است میزدم و بعد از هر ده تا تحلیل می کردم و نکاتش رو یادداشت می‌کردم آخر سر وقتی نشتا تموم شدن اومدم کتاب رو یه دور خوندم و اینکه هر چهار تا فصل پشت سر هم اینکارو کردم بعد از اون موقع تا الان هر آزمون جامع که میزنم گیاهی ها رو همیشه جواب میدم و درستم از آب در میاد ، اینکارو بکن حتماً جوابه

وطن ای هستی من..
عزیزم من از بس که با گیاهی ها درگیر بود یه روز اومدم ای کیو گذاشتم جلو دستم رفتم سراغ تستا بدون درسن ...

مرسی لطف کردی جانم  اتفاقا کتار تست ای کیو عه  حتما انجام میدم 

میخوام توی تابستون هرروز نیم ساعت بصورت روتین بخونم  جدای  از برنامه زیستم ... انشاله تا پایان مرداد تموم میکنم