2777
2789

ممنون میشم نظرتونو بگید حتما 

همکار آقا که هیچکدوم از بقیه همکارا رو غیر از چندتا از آقایون فالو نداره اومده روی پیج شخصی من درخواست داده(هیچ ارتباط و صمیمیت و صحبت خاصی بینمون نبوده تا الان) 

من دو روز بعد درخواستشو قبول کردم و بهش بک دادم

یک روز بعدش من یه استوری گذاشتم استوری منو سین کرد لایکم کرد من زدم رو پیجش دیدم عه هنوز چرا درخواست منو قبول نکرده! خیلی تعجب کردم بهم هم برخورد 

حس کردم قصدش درگیر کردن ذهن منه، منم فورا درخواستمو پس گرفتم و از پیجم بیرونش کردم. 

شما بودید چه رفتاری میکردید؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار خاصی نشون نمیدادم تا بفهمه اهمیتی نداره برام اینکه آنفالوش کردی بدتر نشون میده درگیری ! من شای ...

وقتی واقعا ذهنم درگیر این رفتار شد چرا باید وانمود کنم برام مهم نیست و نوی پیج شخصیم با عکسای شخصی نگهش دارم؟! 

آرامش روان خودم برام مهم تر از اینه که طرف چه فکری میخواد راجع به رفتار من بکنه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

وقتی واقعا ذهنم درگیر این رفتار شد چرا باید وانمود کنم برام مهم نیست و نوی پیج شخصیم با عکسای شخصی ن ...

اگر پیج شخصی با عکس شخصی بود بهتر بود از اول قبولش نمیکردی ! زیاد با رفتار دیگران خودتونو درگیر نکنین اینجوری تنها کسی که اذبت میشه شمابی همین