2777
2789
عنوان

این کار علتش چیه

97 بازدید | 8 پست

فکر کنید یکی وابسته پارتنرش شده بعد پارتنرشم میدونه دختره زیاد پیام میده بهش ولی اون از قصد دیر سین میکنه حتی دختره بهش گفته بااین کارت من عذاب میکشم بیشتر وابستت میشم حتی دختره التماسش میکنه نکنه ولی اون بازم تکرار میکنه این کارو و وقتی دختره عصبی میشه میخواد بره میاد قیم میخوره که دوست دارم و محبت میکنه

چرا از قصد دیر سین میکنه بااینکه دختره باعث میشه التماسش کنه و زیاد پیام بده و عذاب بکشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون طرف شخصییت اجتنابی داره که از بچگی دراثر رفتار پدرو مادرش شکل گرفته شما باید اصلا جوابشو ندی و یه مدت هیچ کاری نکنی تاخودش پیام بده وقتی پیام داد نبخشید و بگی بهت فرصت میدم اگه باز تکرار بشه دیگه تموم

چون مریضه چون خانواده نداره، چون فقط برا سرگرمی اس میده واقعا یکی هی بگه دوست دارم واقعیه؟ الان زن و. شوهر ها علاقشون فیک هست بعد رل؟! بیخیال از این سبک تر نشه بهتره کات 

کافیع بهش بگی من نمیخام باهات باشم دیگه ببین چطوری اون روی دیگش نشون میده ک میگه بهتر برو 

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس

نه والاتو بگو

این همکار اینا الکیه باور کن ولش کن زندگیت خراب نکن 

ی عکس وقتی پیش کسی میگیره تا ی وقت ک موقش اومد

اصن اینا ب کنار

نوشتی سین میزنه و جواب نمیده خوب وقتی تونسته سین بزنه یعنی میتونسته جواب بده ولی چی نداده 

ولش کن خواهرم 

شایدم وابیته باشی باور کن نگو نمیشه و نه یک هفته نباشه توم میشه عادت بعد یک ماه میای میبینی چه خوب که حتی وجودش نیست

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس