2777
2789

یه مدت رفتم کلاس خیاطی یه خانم که می‌گفت ۴۵ سالمه ولی قیافش میخورد بالای ۶۰ سالش باشه اینقدر داغون بود و همیشه غر میزد اومد باهام دوست شد اون موقع ۲۲ سالم بود اینقدر ناله میکرد و غر میزد که باهاش ارتباطم رو قطع کردم ،  اونوقت خانم های سرحال اونجا که دوست داشتم باهاشون دوست بشم ولی ارتباط اجتماعیم اصلا خوب نیست و بلد نیستم با کسی دوست بشم الان هم که رفتم باشگاه یه خانم که ۵۰ سالش شاید باشه ولی چهره اش خیلی داغونه میبینی میگی بالای شصت سالشه همش غر میزنه که دندونام مصنوعیه داغونم پیر شدم اومده باهام دوست شده ، درحالی که خانم های سرحال شصت سال توی باشگاه داریم اینقدر باکلاسن و با روحیه بالا که آدم کیف می‌کنه ، بخاطر این خانم امروز باشگاه نرفتم و کلا باشگاه رو عوض کردم چون چسبیده بود بهم حتی توی. مسیر خونه باهام میمود توی راه با پیرزن ها حرف میزد من می‌گفتم دیرم شده واقعا احساس پیری میکنم با اینکه ۳۰ سالمه چرا همش زن های داغون به زور میان با من دوست میشن روحیه ام خراب شده واقعا چرا همش همچین آدمایی جذب میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عین من ،همش سن بالا ها میخوان باهام دوست بشن

اعتماد به نفس رسیده زیر صفر ، اصلا خجالت میکشم با این خانم توی خیابون راه برم اینقدر داغونه ومجبور شدم باشگاه نرم با اینکه کلی پول دادم 

ولی من با خانمای بزرگتر از خودم بیشتر دوست دارم گرم بگیرم نمیدونم چرا 

فک کنم یه پیرزن تنهای درون دارم

یعنی چی میگی میان دوست میشن مگه دست خودت نیست و مجبورت میکنن وقتی نمیخوای باهاشون ارتباط برقرار کنی صمیمی نشو یا محل نده

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اعتماد به نفس رسیده زیر صفر ، اصلا خجالت میکشم با این خانم توی خیابون راه برم اینقدر داغونه ومجبور ش ...

باشگاهتوبرو،به اون خانم کم‌محلی کن ،یا اگر گفت باهم بریم بگو ببخشید خیلی عجله دارم و گازشو بگیر سمت خونه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
ولی من با خانمای بزرگتر از خودم بیشتر دوست دارم گرم بگیرم نمیدونم چرا فک کنم یه پیرزن تنهای درون دار ...

محل نمیدم به خدا ولی همش میان حرف میزنن من دلم نمیاد بهش بگم نمیخوام باهات دوست باشم و دلش رو بشکنم نهایت کم محلی کنم که اونم متوجه نمیشن اصلا ، من خودم دوست دارم با بزرگ تر از خودم دوست بشم ولی نه اینطوری همش غر میزنه و میگه پول ندارم ، دندونام مصنوعی ، موی قشنگ ندارم من رفتم باشگاه روحیه ام خوب بشه افسرده شدم اومدم بیرون 

باشگاهتوبرو،به اون خانم کم‌محلی کن ،یا اگر گفت باهم بریم بگو ببخشید خیلی عجله دارم و گازشو بگیر سمت ...

بهش میگم عجله دارم میگه پس سریع بریم منم عجله دارم تند تند میاد که دیگه تنها راه رو توی عوض کردن باشگاه دیدم با اینکه جو باشگاه رو دوست داشتم فقط این خانم اعصاب منو خراب کرده توی باشگاه دارم ورزش میکنم آب میخوای دمبل میخوای چرا سرحال نیستی چرا آروم حرکت رو میری چرا سرت رو از زیر انداز بردی بیرون موهات کثیف میشه و..... واقعا دیگه امروز نرفتم اعصابم آروم تر بود

محل نمیدم به خدا ولی همش میان حرف میزنن من دلم نمیاد بهش بگم نمیخوام باهات دوست باشم و دلش رو بشکنم ...

نگران دل کسی نباش بقول خودت ادم میره بیرونو باشگاه روحیه ش بهتر بشه نه اینکه با ناشکری و اه و ناله ی یکی دیگه انرژی منفی بگیره

خودم بشخصه تا جایی که بکشم پای درددل غریبه ها میشینم ولی وقتی ببینم دارم اذیت میشم دوری میکنم 

دفعه ی دیگه از کسی خوشت نیومد نادیده بگیرش خودش متوجه میشه 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍