2777
2789
عنوان

خونه خانواده همسر

114 بازدید | 15 پست

دوستان شما شب خونه پدر شوهرتون میمونید راحت هستید؟

از تشک رختخواب خوب و مناسب براتون استفاده میکنن؟

با بچه کجا میخوابید اونجا اتاق جدا می‌رید!

هرکار میکنم راحت نیستم و اذیت میشم 

چیکار کنم راهنمایی کنید شوهری هم که اصرار داره باید شب رو اونجا بمونید و درک نمیکنه که من راحت نیستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راه دور هستین ؟

اره راهمون دوره خونه پدر خودمم با خونه پدر ایشون دو ساعت فاصله داریم بهش میگم صبح تا شب میام خونه پدرت ولی شب منو برگردون که راحت باشم نمیتونم اونجا بخابم هم جای مناسبی برامون نیست هم اتاقاشون پره 

وقتی همه جمع شن خونه ی پدرشوهرم ، منو شوهرم تو یه اتاق میخوابیم . جاریم و برادرشوهرم تو اون یکی اتاق. آشپزخونه شون خیلی بزرگه پدرشوهر و مادرشوهرم اونجا میخوابن. خواهرشوهرم با بچه هاش تو هال پذیرایی

اره راهمون دوره خونه پدر خودمم با خونه پدر ایشون دو ساعت فاصله داریم بهش میگم صبح تا شب میام خونه پد ...

راه دور همینه. ما هم مجبوریم بمونیم خونه شون. منم اوایل برام سخت بود الان عادت کردم ولی من با شوهرم تو اتاق میخوابم

وقتی همه جمع شن خونه ی پدرشوهرم ، منو شوهرم تو یه اتاق میخوابیم . جاریم و برادرشوهرم تو اون یکی اتاق ...

متاسفانه اینا اینجوری نیستن خواهر شوهر من خودش اتاق داره پر از وسایل خودش یه ذره هم جا نیست یک اتاق هم هست مخصوص داداششون که همه چیای خودش داخلشه یه اتاق هم هست مال باباشون که اونم انباریشون هست تقریبا جای خوبی نیست سالن هم که کوچیک پدرشوهر و مادرشوهر خودشون داخلش میخابن منم با بچه اذیت میشم توی محیط اونجا نمی‌دونم چیکار کنم

ما راه دوریم بریم که قطعا باید بمونیم اتاق جدا داریم رخت خوابا هم تو اتاق ماست راحتیم از این نظر

مشکل اینکه اتاق جدا نداریم همشون اتراق کردن که جا نیست تشک رختخواب هم دلم نیست داخلش بخابم چون تمیز نیست سر این مسائل اذیت میشم اوایل نامزدی جدا بود اتاقمون ولی الان همه اتاقا رو پر کردن و من اذیتم

راه دور همینه. ما هم مجبوریم بمونیم خونه شون. منم اوایل برام سخت بود الان عادت کردم ولی من با شوهرم ...

متاسفانه نمیتونم عادت کنم هم برای خوابیدن هم کارای روزمره

شما کجا می‌خوابید پس ؟

والا یه ذره جا تو اتاقی هست فقط دو تا تشک توش جا میشه هروقت رفتم مجبوری اونجا میخابم که وسایل همه چی داخلشه یهو در میزنن میان تو اتاق

والا یه ذره جا تو اتاقی هست فقط دو تا تشک توش جا میشه هروقت رفتم مجبوری اونجا میخابم که وسایل همه چی ...

دیگه خونه ی خود آدم نیس که . الان من میگم تو اتاق جدا بادشوهرم میخوابیم ولی همین دو شب پیش پیش هم دراز کشیده بودیم داشتیم با هم گوشی می‌دیدیم دختر خواهرشوهرم یهو اومد تو.