2777
2789
عنوان

کسب در آمد اینترنتی در خانه

73 بازدید | 8 پست

بچه ها اولین اپلیکیشن اسمش کارسود تمام مجوز ها رو داره و میتونید برید توی سایتش ببینید 

من خودم مدتیه واردش شدم  در ازای کلیک روی تبلیغات پول میده اولش زیاد نیس اما کم کم بیشتر میشه 

اگر خواستید بیشتر راهنماییتون کنم پیام بدید 

اگر خواستید واردش شید ممنون میشم کد معرف منو هم بزنید 363014

اپ بعدی میلی که با زدن کد معرف صوت طلا میده 

کد برای اون ندارم ولی اگر خواستید تو نت بزنید کد معرف میلی میاره چند تا

اپ طلاین هم همینطور طلا میده ولی حتما باید براش یه کد معرف بزنید بچه ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش هم اپ بلو بانک که در ازای دعوت هر نفر ۳۰ تومن میده

با توجه به اینکه نتایج کنکور سراسری تا دوـ سه هفته آینده میان 

به نظرتون اپتومتری رو اولویت بالاتر بذاریم یا فیزیوتراپی ؟ 

ساخت اعضای مصنوعی و پروتز دندان چطور؟ 

با توجه به اینکه نتایج کنکور سراسری تا دوـ سه هفته آینده میان به نظرتون اپتومتری رو اولویت بالاتر بذ ...

بین فیزیو و اپتومتری بر اساس علاقتون و شرایط مالیتون اینکه میتونید کلینیک مستقل تاسیس کنید یا نه انتخاب کنید .

ولی پروتز دندون بنظرم از اعضای مصنوعی بهتره

بین فیزیو و اپتومتری بر اساس علاقتون و شرایط مالیتون اینکه میتونید کلینیک مستقل تاسیس کنید یا نه انت ...

ممنون 

شما که اپتومتریست هستید 

در مورد این رشته یه چند تا سوال دارم 

۱ـ آیا میشه از ترمای آخر مشغول به کار شد ؟

۲ ـ به جز طرح که اجباری هست ، آیا تعهد به خدمت هم داره ؟ 

۳ـ مجوز عینک سازی و مطب در شهرای بزرگ و مراکز استان رو راحت میدن یا نیاز به جمع کردن امتیاز و ... داره ؟ 

۴ـ از نظر کاری بین لیسانس و فوق و دکتری آیا تفاوتی هست ؟ (چون اکثرا دیدم کارشناسی هستن )

۵ـ رنج درآمدشون معمولا چقدره ؟ چه کلینیک دیگران چه شخصی ؟ ( میدونم شرایط ها متفاوت هست اما حالا حدودی اگر بخوایم در نظر بگیریم ) 

۶ـ درساش خیلی سنگینه ؟ 

ممنون شما که اپتومتریست هستید در مورد این رشته یه چند تا سوال دارم ۱ـ آیا میشه از ترمای آخر مشغول به ...

بله میشه از ترم ۷ و ۸ کار کرد

شرایط طرحش مثل کارشناسی های دیگست ۲ سال تعهد نداره

در مورد مورد ۳ مطمئن نیستم ولی نشنیدم کسی برای مجوز به مشکل بخوره فکر کنم راحت بدن

نه فرق خاصی نیس ولی خب با دکترا میتونی استاد دانشگاه هم بشی 

رنجش خیلی متفاوت و بستگی داره چقدر و کجا کار کنی

مستقل باشی سقف ندارد از ماهی ۳۰ ۴۰ تومن تا میلیاردی 

غیر مستقل هم با ساعت کاری کامل از ۶۰ تومن تا ۱۲۰ ۱۳۰ تومن

درساش هم مثل همه رشته های علوم پزشکی سختی های خودشو داره