2777
2789

سلام میشه ی مشاور آنلاین معرفی کنین که زنگ بزنه و با مامان بابام صحبت کنه ولی نه از طرف من

مامانم همش بفکر خواهراشه که زندگیشون خوب بشه ولی زندگی خودمون داره می‌ره رو هوا و اصلا ب بابامم زیاد عشق و توجه نداره

بابامم همش عشق و محبت میخاد از طرف مامانم

مامانمم انگار نه انگار 

پریروز دیدم بابام با ی زنه چت میکرد تو روبیکا و میگفت کاش این درک تورو زنمم داشت و کاش تو تو زندگیم بودی بجای این 

مطمینم اگه مامانم ب بابام  توجه کنه بابام اصلا دنبال اون زن نمیره تروخدا یکیو بگید بره با مامانم حرف بزنه اخلاقشو درست کنه دو روزه همش دارم گریه میکنم نتونستم مث آدم درس بخونم سال کنکورمم هست بفنا نرم 🥲🥲🥲

وضعیت مادر شما مثله وضعیت کشور ماست که خودمون هزارتا مشکل داریم ولی دلشون برای جاهای دیگه میسوزه ، مادرتون رو روشن کنید که هرچقدر خواهر شما پیشرفت کنه و شما درجا بزنید به حال خواهرت فرقی نداره ، جوری که شما پشتش هستید اگه اون پشت شما باشه میشه گفت یجورایی برد برد هست قضیه ولی اگه یک طبقه باشه فقط شما هستید که ضرر میکنید 

وضعیت مادر شما مثله وضعیت کشور ماست که خودمون هزارتا مشکل داریم ولی دلشون برای جاهای دیگه میسوزه ، م ...

من اصلا نمیتونم حرف بزنم منطقی هروقت بخوام حرف بزنم زرتی اشکم میریزه نه میتونم با بابام منطقی حرف بزنم که چت نکنه و نه با مامانم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همش توجیهه دوست من باباش به مامانش خیانت کرد بعد باباش فقط توجیه میکرد که نه من مامانت بهم توجه نکرد بعدم یکم بزرگ بشی میبینی این جامعه مریض تر از چیزیه که فکر میکنی تونستی برو یه شهر دیگه خونتون نمون 

اینا همش توجیهه دوست من باباش به مامانش خیانت کرد بعد باباش فقط توجیه میکرد که نه من مامانت بهم توجه ...

خب ینی میگی کلا بیخیال خانواده بشم؟

من میخام مامانم خب درست بشه بابامم خوب میشه

بابام همیشه میگفت اگه زن به شوهرش توجه نکنه شوهر هم می‌ره دنبال دوست دختربازی 

الآنم که دیدم خودش رفته😭

عزیزم همین حرفایی رو که الان گفتی خودت به مادرت بزن یا با پدرت حرف بزن که دقیقا چیزایی رو که انتظارداره به مادرت گوشزد کنه البته با زبون خوش شاید مادرت به خودش بیاد وزندگیش و مدیریت کنه

دختری از دیار کوردستان

عزیزم همین حرفایی رو که الان گفتی خودت به مادرت بزن یا با پدرت حرف بزن که دقیقا چیزایی رو که انتظارد ...

من بخوام حرف بزنم سریع گریم میگیره و دیگه نمیشه خوب حرف زد و خوب پیش رفت

اینا همش توجیهه دوست من باباش به مامانش خیانت کرد بعد باباش فقط توجیه میکرد که نه من مامانت بهم توجه ...

من با نظرت کاملا مخالفم ، شرایط زندگیشون فرق می‌کنه ، مگه خانواده شون گل و بلبله که مرد خونه دنبال بهانه باشه برای خیانت ؟، وقتی مرد خونه به این آگاهی میرسه که میگه من نیاز به توجه همسرم دارم ولی اون بی توجهی می‌کنه مشکل از زن هست که با پشت گوش انداختن این حرف زندگی خودشو نابود می‌کنه