2777
2789

خودم اینکه زن و شوهر کنار هم دیگه‌ان ولی تو استوری از هم تشکر میکنن😐 لامصب اگر قصدت چشم دراوردن نیست خب پیشت نشسته ازش تشکر کن دیگه چرا از ۲۲ تا فالوورت تشکر میکنی 💔🤌🏻

یه موردم شما بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو ذهنم نیست ولی زیادن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اگه بخوای براساس معیارهای خودت نگاه کنی، همه دنیا به نظرت خز و کند به نظر میان

یه سریا دیگ شورش و در آوردن اخه😐💔 مثلا کسی که میاد تو جمع فکر میکنه بگه به همه چی آلرژی داره و هی بگه ایییی من نمیخوام و نمیام خیلی لاکچریه بعد بدونی از داهات اومده دیگه خیلی😑🤌🏻💔

فارسی بلد نیستن حرف بزنن انگلیسی حرف میزنن فکر میکنن خفنن . رل کات کراش اکسم نکسم دیت جدیدا هم یه چیزی مد شده میگن نوتیف . بعد از ۸ قرن هنوز کتاب ابوعلی سینا رو درست نتونستن ترجمه کنن برای ما رفتن با کلاس شدن خارجی حرف میزنن . 

عشق در کردنشون تو شبکه اجتماعی دلیلشون رو نمیفهممشما که همیشه پیش همین خب چرا جلو مردم نمایش میدین.

دقیقااااا چتونه😑😂 یه شاخه گل و میذارن مرسیی اقاییی خب اقایی پیشت نشسته ازش تشکر کن دیگ

فن یه خواننده یا در کل سلبریتی بودن 

به خودشون مربوطه ولی به نظر خودم حتی بیشتر از کار خزم هست واقعا بی مفهومه

اینکه کراش بزنی و تو فکرش باشی و واسش کلیپ بسازی و وقتتو صرف کسی کنی که حتی نمیدونه تو وجود داری تو دنیا 

من این مواردو حتی تو خانوم 30 ساله هم دیدم..! 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

فارسی بلد نیستن حرف بزنن انگلیسی حرف میزنن فکر میکنن خفنن . رل کات کراش اکسم نکسم دیت جدیدا هم یه چی ...

وااییی میخواستم بگم الان 

بشدتتت بشدددددتتتتتت باهاتون موافقم

تاکسیک ،مود، سوبر... خب الان مثلا خیلی باکلاسی و تو اینستا میچرخی که اینا رو به کار می‌بری؟ لامصب داری زبان و ریشه خودتو داغون میکنی با این ترکیب کردن اشتباه... 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

فن یه خواننده یا در کل سلبریتی بودن به خودشون مربوطه ولی به نظر خودم حتی بیشتر از کار خزم هست واقعا ...

اگه بدونی دوست من عکسشو زده بود رو میز کلاسی بعد سرش دعوا می‌کرد در حد بزن بزن 😐💔 

وااییی میخواستم بگم الان بشدتتت بشدددددتتتتتت باهاتون موافقمتاکسیک ،مود، سوبر... خب الان مثلا خیلی ب ...

هم اینا خیلی خزه هم اونایی که ادعای دین دارن فقط عربی حرف میزنن نصف حرفاشون و متوجه نمیشی خب لامصب دین سرجاش زبون مادری سرجاش

اگه بدونی دوست من عکسشو زده بود رو میز کلاسی بعد سرش دعوا می‌کرد در حد بزن بزن 😐💔

🤦‍♀️😐