2777
2789

روغن زیتون و آب لیمو و وازلین و کمی روغن نارگیل

محشره رشد رو سه برابر می‌کنه دو هفته بزنی انگار کاشت کردی 

و برای استحکام و سفت شدن ناخن از آبلیمو استفاده کن

وقتی ظرف میشوری دستکش بپوش 

زیاد لاک نزن و کاشت انجام نده

سبزی زیاد بخور 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب میده؟

اره قشنگم من نزدیکای دو سه هفته زدم انقد خوب بود که نگو حیف عکس ناخنام رو حذف کردم وگرنه می‌فرستادم واست قشنگم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

مرسی عزیزم تو نبودی کی اینارو بهم میگفت

دورت بگردم قشنگم 

تولدت پیشاپیش مبارک ایشالله 120 ساله بشی قشنگم

روز تولدت خیلی خاصه چرا کاشت نمیکنی گلم؟

دورت بگردم قشنگم تولدت پیشاپیش مبارک ایشالله 120 ساله بشی قشنگمروز تولدت خیلی خاصه چرا کاشت نمیکنی گ ...

کاشت رو میرم ولی میخوام بعد از ترمیم ناخن هی خودمو داشته باشم 

کاشت رو میرم ولی میخوام بعد از ترمیم ناخن هی خودمو داشته باشم

قشنگم اگه اونجوری باشه که کلا ناخن داری نگران نباش