2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

244 بازدید | 14 پست

یه نفر از اعضای درجه ۱خانوادمون خیلی باهاش خوب بودم همع کاری براش میکردم چنتا مشکل برای من پیش اومد که رفت به همه گفت و دید بقیه نسبت ب من و زندگیم عوض شد خیلی ضرر مالی و روحی بهم زد و همش از دستش گریه میکردم دلم شکسته بود حالا از قضا یه اتفاق براش افتاد که بی ابرویی بود منم ب یکی از دوستام گفتم که این اتفاق افتاده الان ناراحتم ک چرا گفتم بنظرتون اشتباه کردم؟

هم خنک شدم هم ناراحتم ک گفتم  بلخره این حرف پخش میشد یعنی از طرف من تنها جایی پخش نمیشد

ولی اینکه من به یکی گفتم که ممکنه به بقیه بگه ب گوش خانواده برسه ناراحتم

بنظرتون اگر کسی از خانواده پرسید تو گفتی بگم چی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی دعا کن اخلاقت عوص نشه 

چون احساسی و دل رحم بودن یه ویژگی کمیابه

من ک دیگ عوص شدم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

احتمالا این بی آبرویی کارمای کاری بود که با تو کرد ولی اینم یه امتحانی بود که خدا ببینه تو هم گناه اونو تکرار میکنی یا نه درحالی که میدونی چه حسی داره

به نظرم استغفار کن و به اون کسی هم که بهش گفتی شدیدا تاکید کن به کسی نگه

احتمالا این بی آبرویی کارمای کاری بود که با تو کرد ولی اینم یه امتحانی بود که خدا ببینه تو هم گناه ا ...

اون ک میگه مطمعنم منم انقدر حرصی بودم ک ب همین کفتم که به بقیه بگه

بهش گفتم به کسی نگو ولی خیلی بهش نگفتم که بخاد لج کنه از قضد بگه

اون ک میگه مطمعنم منم انقدر حرصی بودم ک ب همین کفتم که به بقیه بگهبهش گفتم به کسی نگو ولی خیلی بهش ن ...

ولی احتمالا هنوزم برای جمع کردنش فرصت داری. با گناهکار اگه مثل خودش رفتار کنی گناهت توجیه نمیشه فقط میشی یکی مثل خودش. فقط باید بسپریس دست خدا و به حرف اونایی که میگن نه خدا کاری نمیکنه اصلا گوش نده چون خدا صدای مظلومو بیشتر از هرکسی میشنوه

چجوری جمعش کنم

توبه و استغفار کن بگو خدایا میدونم کار گناهی انجام دادم لطفا منو ببخش و کمکم کن جبران کنم خدا این درخواست هارو جواب میده. بعد به اون کسی که بهش گفتی ‌و میدونی خبرچینه لابه لای صحبتاتون بگو که این قضیه رو به کسی نگه چون از صحتش مطمئن نیستی تهمت میشه درواقع. قبل از گفتن هم ۳تا آیه الکرسی بخون فوت کن کف دستات بکش رو صورتت حرفتو گوش میده

توبه و استغفار کن بگو خدایا میدونم کار گناهی انجام دادم لطفا منو ببخش و کمکم کن جبران کنم خدا این در ...

اون پیشم نیست باهاش خیلی درتماسم نیستم اتفاقی دیدمش که گفتم

توبه و استغفار کن بگو خدایا میدونم کار گناهی انجام دادم لطفا منو ببخش و کمکم کن جبران کنم خدا این در ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

یه ایه الکرسی خوندم پیام اومد زنگم زده زنگ زدم باهاش صحبت کردم قسم بچهاش خورد که به کسی نگفته و نمیگه

مرسی از راهنماییت عزیزمیه ایه الکرسی خوندم پیام اومد زنگم زده زنگ زدم باهاش صحبت کردم قسم بچهاش خورد ...

خداروشکر چقدر خوشحال شدم. اگه توبه و استغفار کردی دیگه عذاب وجدان نداشته باش خدا خودش همه چیزو ردیف میکنه