یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ترمی چند میدی ؟ خواهرم میخواست ثبت نام کنه بهش گفتن ۱۱۸۰۰
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
اعلام میشه عزیزم زمان ثبت نام در زمان مقرر، ترم یک هیچ چیز فقط ۳ تا کتاب قانون مثل مدنی و.. با جزوه ...
البته از هیچ چیز منظورم اینه اونقدر هزینه سنگینی برای تهیه کتاب و منابع ترم یک ندارید یه کلاسور کوچک هم کافیه که اونقدر هم باز استفاده نداره خیلی خیلی بستگی به استاد داره بعضیا فقط حرف میزنن بعضی ها میگن نکته برداری کنید