2777
2789

امروز یه سری وسایل مثلا سیزده سال پیشم و داشتم تمیز و مرتب میکردم دیدم یه جا نوشتم اهداف سال جدید برم یه تتو بزنم تتوهای پیشنهادی حالا چی بود ؟ 

Don’t trust 🤡😂

Mad.sad.bad🤡🤡🤡🤡🤡🤡 

ببین و بگذر 😂😂😂😂😂

انگار شوهرم با سه تا بچه قد و نیم قد ولم کرده بود رفته بود بعد جالبه اون موقع حتی عاشقم نشده بودم چرا انقدر ناراحت بودم اخه خداروشکر یادم رفته بود اینارو بزنم 😂😂😂😂 

یا با اهنگای مجید خراطا یه جوری زار میزدم که انگار عشق ده ساله ام با دوست بچگیم بهم خیانت کردن😂چقدر نوجوونی دوره ی عجیبیه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم حال و هوای دوره نوجوونی مثل دوره قبل از پریودیه 

حالی به حالیه 

ممکنه با یه چیز کوچیک شب تاصبح گریه کنی 

یا به یه چیز مسخره اونقدر بخندی دلدرد بشی

کم طاقت و کم صبر و زودرنج و توفاز

واقعا عجیبه ، انگار همه غم های عالم غم و غصه ما است ....عجب روزهایی بود ولی این غم ها هنوزم با من مو ...

ببین یه دوره ایه تحت تاثیر هورمونی و تازه داری احساساتت و کشف میکنی برای همین ادم افراطی ناراحت و افراطی خوشحال میشه فقط خوشحالم اون تتو هارو نگرفتم😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

به نظرم حال و هوای دوره نوجوونی مثل دوره قبل از پریودیه حالی به حالیه ممکنه با یه چیز کوچیک شب تاصبح ...

اره دیگه بابا اصلا ادم تازه با احساساتش داره مواجه میشه تو اون دوره و هورمونا تازه دارن تغییر میکنن خیلی طبیعیه این رفتارا کاش فقط کارایی مثل همین تتو و چیزایی که قابل جبران نیستن و ادم تو اون سن سعی نکنه تجربه کنه من خوشحالم اون موقع یادم رفت 😂😂

هورمون ها میتونن همچین تاثیری داشته باشن 🤣

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
منم با آهنگ تیغ مجید خراطها مثل ابر بهار گریه میکردم😆😆😆😆دقیقا منم نمیدونم فازم چی بود

ببین مثلا این تاریخی که میگم حتی عاشقم نشده بودم یه دونه پسرم ندیده بودم که خوشم بیاد حتی سلبریتی کراشم نداشتم😂😭 چرا واقعا 

هورمون ها میتونن همچین تاثیری داشته باشن 🤣

اره بخدا خیلی عجیبه 😂😭الان به این فک میکنم دخترم نوجوون قراره بشه و همه ی اینارو تجربه کنه از الان غصه ام میگیره براش البته سه سالشه 😂😂😂ولی من از الان غصه اون موقع ام گرفته 

اره بخدا خیلی عجیبه 😂😭الان به این فک میکنم دخترم نوجوون قراره بشه و همه ی اینارو تجربه کنه از الان ...

ارههههه 

منم دقیقا به همین فکر میکنم 🤣🤣🤣

تو اون سن معلما و... میگفتن شما توهم غم دارین و... ولی من حتی با این حرفم مخالفم 

تو اون دوره واقعا ناراحت و غمگین و عصبی بودم . 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
ارههههه منم دقیقا به همین فکر میکنم 🤣🤣🤣 تو اون سن معلما و... میگفتن شما توهم غم دارین و... ولی من ...

اره ببین اصلا توهم نیست اصلاااا 

ادم تازه با احساساتش مواجه میشه هورمونا شدیدا در حال تغییرن بدن در حال تغییره نه بچه به حساب میای نه بزرگسال دوره ی خیلی سختیه باید درک کرد