2777
2789
عنوان

شما باشین آشتی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 26 پست
بخدا کل این همه سال مراعات مریضی داداشمونو کردیم زنشم هی سو استفاده کرد هی سو استفاده کردتا این مهمو ...

اوه اوه زن و شوهر لنگه همن پس، حالا خوبه چیزیم نگفتی... بیخیال عزیز من ،الکی خودتو درگیر اینا نکن زندگی خودتم زهر مار نکن ،خدا برادرتو شفای خیر بده ایشالا  ،ولی یه سری ادما یاد گرفتن با مریصی و شرایط بد زندگیشون از بقیه سواستفاده کنن و هی بقیه رو ازار بدن 

عزیزم خدا جفتتون و حفظ کنه ب برادراون سلامتی بده من کاملا درکت میکنم نزار ب خاطر ی دختر غریبه ی عمر ...

به جون خودم اگه زنش نبود تا الان صدبار رفته بودم خودمو کوچیک کرده بودم داداشم باهام آشتی کنه ولی بحث زنشه که خیلی وقیحه

تو دعوا میگه من عکساتو گذاشتم تو ی گروه ناشناس تو ی هفته بعد نیومدی برام گل آوردی معذرت خواهی کردی ؟

در صورتی که من و شوهرم گل بردیم برای تشکر که ما رو به هم معرفی کردن 

یعنی حتی نمیخواد قبول کنه اینکه بدون اجازه من تمام عکسای منو فرستاده تو ی گروهی که من شناختی از اعضاش نداشتم کار اشتباهی بوده.گل بردن منو گذاشته به حساب دلجویی بابت اینکه بهش گفتم چرا اینکارو کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اتفاقاً بهترین کارو کردی، حتماً برو و طوری که ته دلی دوس داری رفتار کن. من قضاوت نمیکنم و اینطور در نظر میگیرم که مشکل بینتون ۵۰-۵۰ بوده و در این حالت هم باز رفتن شما کار درستیه، خدایی نکرده اگر اتفاق بدتری براشون بیوفته، در آینده عذاب وجدان نداشته باشی و ای کاش نکنی.

به جون خودم اگه زنش نبود تا الان صدبار رفته بودم خودمو کوچیک کرده بودم داداشم باهام آشتی کنه ولی بحث ...

درکت میکنم عزیزم ادم وقیح درست نمیشه شما برو براذرت و دریاب ب خانمش کم محلی کن و رسمی حرف بزن 

ما هم ی مورد داریم الان دیگه فرصت دستش نمیدم ک قهر و دعوا بندازه همین هفته پیش بچم سقط شد من تو اوج غم و بستری بیمارستان  خانم دنبال بلوا درست کردن 

آفرین. می خاستم همینارو بگم که خودت بهتر از هر کسی می دونی. به خدا اینا رابطه بین شوهرت و بچه هاتو ه ...

مگه خونه دختر خواهر من جلو داماد خواهرم آبرو ریزی نکردن بیست سال دیگه ام خونه بچه های من میکنن درحالیکه جلو عروس خودشون انقد حواس جمعن و آبرو داری میکنن خدا میدونه الان اون خواهرم که رفتن خونه دخترش دعوا راه انداختن همچنان باهاشون در تماسه برای رضای خدا بهش حسودیم میشه انقد راحت میتونه ببخشه همین خواهرمم ی بار کتک زده وقتی که خواهرم شوهر داشته بچه داشته.

من از بچه بودم برای انتخاب رشته من دخالت میکردن

ازدواجم که دیگه خودشون داماد رو آوردن و گفتن ما پشتشیم شوهرم پدر و مادر نداره من ۱۷ سالم بود گفتم برم بیفتم دست غریبه کی بهتر از داداشم ولی بخدا پشتیشون جز دخالت و اذیت نبود من ناز پرورده رو با کلی مشکلات تنها گذاشتن 

زن داداشم هر لحظه منتظر بود من کم بیارم طلاق بگیرم وقتی دید نه بابا من زندگیمو سفت چسبیدم هی ب ی بهانه میومد بهم بزنه بین ما رو ک ی جا اسم طلاق آورد حتی رفتن ب برادرشوهرم گفتن طلاق زهرا رو میگیریم که دیگه شوهرم بدش اومد گذاشتشون کنار

اوه اوه زن و شوهر لنگه همن پس، حالا خوبه چیزیم نگفتی... بیخیال عزیز من ،الکی خودتو درگیر اینا نکن زن ...

عمر دست خداست 

شاید من رفتم بیرون ماشین زد بهم 

خیلی بی رحمانه باهام رفتار کردن 

باز خودمون بودیم ولی جلو یه آدم غریبه که داماد خواهرم بود خیلی خجالت کشیدم 

نه عزیزم اتفاقاً بهترین کارو کردی، حتماً برو و طوری که ته دلی دوس داری رفتار کن. من قضاوت نمیکنم و ا ...

حداقل بیست نفر آدم با شناخت کامل از ما و اونا میتونن شهادت بدن تقصیر اوناست

ولی بخدا انگار دو نفر آدم تو مغز من یکیشون حرفای بقیه دوستان رو میزنه که نرو یکیشون حرف شما رو

درکت میکنم عزیزم ادم وقیح درست نمیشه شما برو براذرت و دریاب ب خانمش کم محلی کن و رسمی حرف بزن ما هم ...

عزیزم ان شاء الله غم آخرت باشه 

واقعا خدا لعنتشون کنه که ی خانواده رو بهم میریزن

منم دختر دو ماه و نیمه ام ۹ روز بیمارستان و آی سی یو بستری بود نیومد بگه خرت به چند هرجا من مشکلی داشتم یا کمکی لازم بود سر و کله اش پیدا نمیشد ولی برای فضولی و دخالت و بلوا به پا کردن اولین نفر حاضر بود

مگه خونه دختر خواهر من جلو داماد خواهرم آبرو ریزی نکردن بیست سال دیگه ام خونه بچه های من میکنن درحال ...

عزیزم اینا سم آن. شما تنها نیستی این مشکلات و همه دارن. با هر کی صحبت کنی میگن خیری از فامیل ندیدیم کلا ضرره. کلا مخل آرامشه. بله شاید ذهنت یا فامیل ملامتت کنن ولی باید سفت و سخت بایستی و بگذاری بگن تو بدی اصلا آدم بده شما باشین. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

حداقل بیست نفر آدم با شناخت کامل از ما و اونا میتونن شهادت بدن تقصیر اوناستولی بخدا انگار دو نفر آدم ...

کار خوب هیچوقت پشیمونی نداره. اگه نری و خدایی نکرده اتفاق بدتری برای داداشت بیوفته بعد‌ها غبطه بخوری که ای کاش کینه نگه نمیداشتم و میرفتم.