2777
2789

جالبه توی خواب هم عذاب می کشم

خواب میبینم اضافه رفتم نشستم سر کلاس 

خسته شدم دیگه 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اک ب ارزوت نرسی حسرتش ولت نمیکنه

همینجوریش ترس نشدنش داره منو خفه میکنه   

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
من بخاطر اینکه حسرتش نمونه موندم پشت که بخونم دوباره

دیگه اجازه ندارم بمونم 

ارزومه امسال حداقل تعهدی بیارم

سال چندمی؟تراز نهایی ها اومده؟

اولین ساله پشتم 

نه نیومده

همینجوریش ترس نشدنش داره منو خفه میکنه

ی سوال میپرسم راهنماییم‌کن دعات میکنم

من پایم صفر مطلقه

ب فیلم اساتید نیاز دارم

ولی وقت کلی میخواد نمیرسم تست خوب بزنم

نظرت چیه اول فیلمامو با ی کتاب تست مث ایکیو بزنم بعد ک پاییز فیلمام تمام شد فقط خودمو ببندم ب تست ببشتر مث نردبام وفرمول ۲۰

ی سوال میپرسم راهنماییم‌کن دعات میکنممن پایم صفر مطلقهب فیلم اساتید نیاز دارمولی وقت کلی میخواد نمیر ...

به نظرم اوکیه 

ببین عزیزم اگه فیلم نبینی ضرر میکنی من یه مطلبو شاید ۲ روز طول میکشید بفهمم ، درصورتی که استاد توی ده دقیقه توضیح میداد کامل و می فهمیدم 

به خاطر همین قمار نکن به نظرم،  ارزش ویدیو دیدن خیلی بالاست 

و اینکه آی کیو زیست عالیه 

فیزیک اول میکرو تاج بعد نشر الگو بعد نردبام تک پایه

شیمی خیلی سبز

ریاضی هم خیلی سبز جامع خوبه 

اگه خواستی بگو استاد هم بهت معرفی کنم

به نظرم اوکیه ببین عزیزم اگه فیلم نبینی ضرر میکنی من یه مطلبو شاید ۲ روز طول میکشید بفهمم ، درصورتی ...

میشه یکمم از نهایی هاتون بگید من بابت نهایی موندنی شدم 

نمده هاتون عالیه 

تراز کنکور هم به ۹۰۰۰ برسونید تمومه در کل همه چیز توی دستتونه یکمم از پشت موندن برام میگید؟

اره استادم بگو

زیست فرهمند نیا 

شیمی فراهانی 

فیزیک یحیوی

ریاضی عزیزی