2777
2789

توی تاپیک قبلم گفتم استفاده کنم میگم چون بارها توی گوگل خونده بودم تنگ کننده طبیعی واژن هست و از چندین نفرم پرسیده بودم و هرکی ی چیزی میگفت واقعا برام سوال شده بود بنابر این امتحانش کردم 

در نهایت نتیجش شوکم کرد و اینو جدی میگم اینقدر عالی بود باعث شد دوباره ام امتحانش کنم

برای دفعه دوم دیشب تستی گذاشتم و قبلش امتحان کردم سایز و اندازه رو

و صبح اینقدر متفاوت بود این سایز که برام خیلی جالب بود 

و فهمیدم مطلب گوگل که گفت چون بافت و محکم میکنه باعث ایجاد تنگی و جمع شدن واژن میشه درسته و میتونید خودتون امتحان کنید 

به این شکل که قرص ویتامین E و همونجوری سالم بذارید داخل واژن مثل شیاف عمل کنید و بذارید تا صبح خودش آب میشه و صبح که بیدار بشین مقداری که مونده از بدنتون خارج میشه خودتونو با ژل شست و شوی زنان بشورین و بعد چک کنین تا متوجه نتیجه بی نظیرش بشین

شمام اگر کار خاصی و امتحان کردین و نتیجه گرفتین بگین از اطلاعات هم استفاده کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا دوتا حسی که خودم داشتم یکی افزایش میل جنسیم بوده یکی تنگ شدن

چند بار امتحان کردی

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

خانم گل سه بار تایپک زدی نمیدونم هدفت چیه 

اون تو سطل آشغال نیست هرچی دم دستتون رسید بچپونید داخلش 

اگه خیلی گشاد شدی راه حلش کپسول ویتامین e نیست برو دکتر جراحی کن هر چیزی راه حلی داره و کپسول ویتامین e هم برای یه کار دیگه ساخته شده اگه قرار بود که بزاری اونجا خودشون زرنگ تو بودن روش مینوشتن 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

من شنیدم بخور انار بود یا جوشانده پوستش دقیق یادم نیس 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خطر ناک نیست؟

چیو خطرناک نیست از هزارتا کیست و عفونت و اینا نمیترسی هرچیزی راه حلی داره عصر قجر که زندگی نمیکنیم به همه اعتماد نکنین اینجا هرکی یه چیزی میگه چرا حرفشو باور میکنید 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اینجور درگیر نباشین که صبح پاشین خودتون را وارسی کنین و اندازه بگیرین

ببین ممکنه ی موضوعاتی که از نظر ما اهمیت نداره دغدغه زندگی ی نفر باشه و خب هزینه عمل ها بالاس و نتونه فکری براش بکنه 

چرا منی که تجربش کردم و میتونم رایگان در اختیار هم جنسم بذارم اطلاعاتمو نکنم اینکارو؟ 

چیو خطرناک نیست از هزارتا کیست و عفونت و اینا نمیترسی هرچیزی راه حلی داره عصر قجر که زندگی نمیکنیم ب ...

ن نمی‌خواستم امتحان کنم چون میترسم خودمم

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»