2777
2789
عنوان

کسی از دوچرخه سر در میاره

107 بازدید | 16 پست

دوچرخه ام وقتی جلو رو میخوام رکاب بزنم سفت هست ولی برعکس که رکاب میزنم درجا نرم هست و راحت بدون زور تسمه اش میچرخه بنظرتون چیکار کنم؟ امکان مراجعه به دوچرخه سازی ندارم

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرین بار کی روغن کاری کردی؟

تازه خریدیمش روغن نزد فروشندهه گفت خوبه ببرید

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
معمولیه ترمزشم مدل دیسکیه

از تسمه نیست؟ شاید باید عوض بشه

اگه دنده بود میگفتم از دنده است ولی وقتی دنده نمیخوره احتمال زیاد مشکل از خودش تسمه باید باشه. افتادگی پیدا نکرده تسمه؟

ویران‌گر اعظم هستم!

یکم باید زنبورک چرخ عقبو ریگلاژ کنی تا زنجیر شل تر بشه ، و بعدش زنجیرو روغن کاری کنی

زنبورک کجاشه؟ 

کجاش بزنم؟

روغن به زنجیر و میله رکابا فک کنم چون منم میرفتم تعمیرات برام میزدن،خیلی نه در خد اینکه رو کار شه و یکم محکم باهاش رکاب بزن

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

از تسمه نیست؟ شاید باید عوض بشهاگه دنده بود میگفتم از دنده است ولی وقتی دنده نمیخوره احتمال زیاد مشک ...

نه نو هست تسمه اش سالمه مشکل پدال نیست پدال روغن بزنم محل اتصال به میله 

عکس پروفایلتون عالیه خدا خیرت بده خندم گرفت واقعا😂