2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا غیر سنتی

433 بازدید | 75 پست

یه نظری دارم نمیدونم تا چه حد باهاش موافقید یا نه

به نظرم ازدواج سنتی برای بچه های ۷۵ به اینور جواب نمیده

یعنی چی؟ یعنی اینکه قبلا عمده تربیت بچه ها توی خونه و خونواده بود و شخصیتشون مطابق با عقاید خانواده شکل میگرفت نود درصد مواقع، برای همین وقتی میخواستی با یه خانواده وصلت کنی میدونستی همسر آیندت چجوریه

ولی به نظرم الان برعکسه و بچه های بیشتر توی جامعه شخصیتشون شکل میگیره و تو نمیتونی بر اساس خانواده شخصیت آدم رو دقیق پیش‌بینی کنی و خب اون دوره که دختر پسرا اهل هیچی نبودن و صدتا و یکی توشون رل میزد گذشته و اینم کانل برعکسه 

این روزا اگه پارتنر خودتو نگیری دوست دختر یکی دیگه رو میگیری پس حداقل با کسی برنامه ازدواج بچین که از روابطش و خیلی چیزاش خبر داری

ازدواج با عقل و چشم باز

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ازدواج سنتی موافقم.

حوصلهٔ رابطه رو ندارم که بخوام شروعش بکنم و یک مدت طولانی باهاش سر و کله بزنم که تهش یا به ازدواج ختم بشه یا به کات.

و این اشتباهه که "اگه پارتنر خودتو نگیری دوست دختر یکی دیگه رو میگیری". منی که تا حالا یک بار هم توی رابطه نبودم با کسی و اگه با پسری همکلام شدم صرفا برای مسائل کاری یا درسی بوده، طرف مقابلمم مسلما کسی خواهد بود که مثل خودم توی گذشته با دختری توی رابطه نبوده. 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

ازدواجیکه پسره زانو بزنه حلقه بده بعد من بگم نه

پسره گریه کنه 

@دندونای_پایین_سوکجین‍ من بات قهرم

@kordia85‍ 

مگه نه دوستان ؟

درس که نمیخونیم تو نی نی سایت میگردیم 🤧😭😂😂😂

نباید بیام سایتت بیرونم کنیدددد 

ازدواج نیمه مدرن ازدواجی که توش بتونی طرفت رو بشناسی در عینی خونواده هم در جریانه . دقیقا الان خواهر با برادرش از نظر اخلاقی و عقیدتی خیلی باهم فرق دارن و این به خاطر شرایطی که توش بزرگ شدن  . 

قبلا ها می گفتن فقط خونواده ولی الان میگن ۵۰ درصد خوانواده و ۵۰ درصد محیط که تاثیر داره 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اگ حمله نکنن بله موافقم

😂😂😂😂😂😂آییییییییییی نفس کششششششش🔪🔪🔪

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........