2777
2789
عنوان

اگه فکر می کنی خدا رهات کرده

146 بازدید | 14 پست

شاید واقعا ولت کرده 

پ.ن :خودمم دقیقا همین حسو دارم 😐😐😐

خدایا یه پولی ، یه دلخوشی ،یه چیزی برسون ماداریم ازدست می ریم 😅😅😅😂

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مطمئنم

از لحاظ روانی به حدی فروپاشی انجام دادم که حقیقتا نمی تونم بهت حرف انگیزه بخش بزنم 😂

ولی امیدوارم خدا کمکت کنه 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

منم فکر میکردم ولم کرده ولی اون بارها ثابت کرده ک پشتمه و من بارها ثابت کردم ک فقط تو ناخوشی رفتم سراغش ‌.اون خدایی کرد ولی من بندگی ن 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

منم فکر میکردم ولم کرده ولی اون بارها ثابت کرده ک پشتمه و من بارها ثابت کردم ک فقط تو ناخوشی رفتم سر ...

دمت شما وخدایی که دارید گرم 

دمت شما وخدایی که دارید گرم

من ادم مومن و مذهبی و اهل نذر و نیاز نیستم ولی تنها کسی ک قبولش دارم خدا هست باهاش بحرف . مثل ی دوست بگو  نیاز ب کمک داری نیاز ب راه باز داری نیاز بهش داری. بگو اون خداست و خدایی کردن بلده ولی تو بنده ای و پر از خطا و ایراد بگو رهات نکنه حتی اگه تو یادت رفته. زیر لب زمزمه کن و ازش بخاه راهو نشونت بده

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

از حرف های انگیزشی دیگه متنفرم

نمیدونم چطوری درسم رو بخونم

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

منم فکر میکردم ولم کرده ولی اون بارها ثابت کرده ک پشتمه و من بارها ثابت کردم ک فقط تو ناخوشی رفتم سر ...

برا منم دعا کن 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خدا ولم کرد به حال خودم منم از خیلی وقت پیش ولش کردمدیگه اسمشم تو زندگیم نمیارمدوشواری نداریم🤝

برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خدا برات بسازه سلطان محمود خر کیه.خدا برات هموار کنه‌.دستتو رها نکنه

ممنونم مهربونم دعا در حق بقیه مستجابه