2777
2789
عنوان

بیبی پک مثبت بعداز انتقال جنین

98 بازدید | 6 پست

خانما من امروز روز ۹ انتقالمم بعد دیروز و امروز تست زدم مثبت شد فوری هاله انداخت این شانس مثبتیم هست یا ممکنه کاذب باشه؟ دارویی هم ندارم ک بخواد تاثیر مثبت بزاره . البته هاله کم افتاد ها ولی خب با چشم قابل دیدن هست

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

عزیزم انشالله مثبته برامنم دعا کن این ماه مثبت شه بی بی چکم....

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ولی نمیدونم چقدر میشه روش حساب کرد🥹

سلام خوبی عزیزم میای بگی انتقالت مثبت شد؟منم پنج روزه انتقال دادم اگه مثبت شدی راهنماییم کنی

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔