2777
2789
عنوان

👶🏻👶🏻دستور پخت خوشمزه پوره كدو حلوايي براي نوزاد 🎃🎃🎃

| مشاهده متن کامل بحث + 48369 بازدید | 31 پست
پسر من دو هفته است که یک ساله شده. من از ۱۱ ماهگی بهش خامه و شیره انگور و شیره خرما میدم. شیره انگور ...

مرسي عزززيزم نه خدارو شكر الرژي نداره ازش تست الرژي گرفتم و فقط به اجيل حساسيت داره ممنونم گلم از راهنماييت❤❤❤

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

عه ...پست اول رو نوشتم و سند کردم یهو نتم قطع شد و فک کردم نیومد. دوباره نوشتم خخخخ

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسي عزززيزم نه خدارو شكر الرژي نداره ازش تست الرژي گرفتم و فقط به اجيل حساسيت داره ممنونم گلم از را ...

خواهش میکنم خانومی ❤❤❤

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
عه ...پست اول رو نوشتم و سند کردم یهو نتم قطع شد و فک کردم نیومد. دوباره نوشتم خخخخ

فداي سرت عزيزم 😅😅😅😅

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
مرسي عزززيزم نه خدارو شكر الرژي نداره ازش تست الرژي گرفتم و فقط به اجيل حساسيت داره ممنونم گلم از را ...

ببخشید عزیزم میخواستم بپرسم برای تست آلرژی پیش چه دکتری رفتید و نحوهء انجامش چجوریه؟

مزه اش تنهایی خیلی جالب نیس و همچنین بوش☹ البته شاید هم من خوشم نمیاد. بخاطر همون حق میدم که بچه ه ...

طعم و عطر کدو حلوایی با دارچین فوق العاده میشه. حواستون باشه کدو حلوایی خیلی سرده.

من معمولا کدو رو به شکل کیک یا پنکیک ب دخترم میدم و خیلی دوس داره

سوپ کدو حلوایی

دستور غذا:

1. تمام مواد را خرد نموده و به جز کدو تنبل درون ظرفی ریخته و با کره به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

2. سپس آب مرغ را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا پخته شوند.

3. در این مدت کدو تنبل را خوب پوست کنده و داخل آن را تمیز کرده و بدون تخمه هایش خرد کنید و به مواد در حال طبخ اضافه نمایید.

4. زمانی که مواد خوب نرم شدند با یک هم زن برقی مواد را صاف کنید به طوری که یکدست شود و مانند پوره رقیق باشد و برای سرو در ظرف مورد نظر بریزید.

نکات:

1. این سوپ را از پایان هشت ماهگی میتوانید برای فرزند خود تهیه کنید.

2. یک سوپ خوشمزه و بسیار مقوی برای تمام رده های سنی به خصوص کودکان و سالمندان در فصل پاییز و زمستان است.

3. با توجه با اینکه کدو حلوایی سرشار از ویتامین های مختلف و عالی است برای درمان سرماخوردگی و تقویت قوای جسمی کودکان بسیار توصیه می شود.

برای دریافت دستور کامل همراه با مواد اولیه به نرم افزار هور مراجعه کنید

https://cafebazaar.ir/app/com.adib.mh.taghzieh/?l=fa

سوپ کدو حلوایی دستور غذا: 1. تمام مواد را خرد نموده و به جز کدو تنبل درون ظرفی ریخته و با کره ب ...

ممنونم عزيزم حتما استفاده ميكنم ❤❤❤❤

ببخشید عزیزم میخواستم بپرسم برای تست آلرژی پیش چه دکتری رفتید و نحوهء انجامش چجوریه؟

عزيزم دستور پزشكشو بردم بيمارستان دي و اونجا از ني ني خون گرفتن و توش بررسي كردن از بين بيستا ماده غذايي مثل شير گاو و گوجه و اجيل و چيزاي ديگه به چي حساسه فهميديدم به بادوم حساسه قيمتشم ٢٩٠ شد

عزيزم دستور پزشكشو بردم بيمارستان دي و اونجا از ني ني خون گرفتن و توش بررسي كردن از بين بيستا ماده غ ...

مرسی که جواب دادی گلم

عزيزم دستور پزشكشو بردم بيمارستان دي و اونجا از ني ني خون گرفتن و توش بررسي كردن از بين بيستا ماده غ ...

ببخشید از چه سنی میشه اینکارو کرد

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
ببخشید از چه سنی میشه اینکارو کرد

به من گفت هفت ماهگي ببرمش اما من يكم درگير سفرهاي همسرم بودم ١٠ ماهگي بردم متاسفانه 😞