2777
2789
دقیقان منم زمانی ک وارد سایت شدم قانونش رو نمیدونستم و اگ کامل اطلاعات داشتم هیچ وقت تاپیک نمیزدم 😐 ...

به نظرم باید یه هشتگ راا اندازی کنیم واسه همین سایت

و برای اینکه مدیریت سایت برلی کاربرای سایت احترام قائل نیس و موضوع کنترل روی حریم خصوصی اقراد که حقشون هست کنترل این حریم خصوصی دست خودشون باشه ، اعتراض کنیم و این هشتگ اعتراض رو همه ی کاربرا تاپیک بزنن و نی نی یار رو تگ کنن

لینک چت      goftino.com/c/wq4q8A

به نظرم باید یه هشتگ راا اندازی کنیم واسه همین سایتو برای اینکه مدیریت سایت برلی کاربرای سایت احترام ...

اره بخدا فکر خبی هست شاید ی کاربر تو اوج عصبانیتش ی تاپیک زده ک آروم بشه بعد پشیمون بشه دیگ ک نمیتونه پاک کنه خدای این حق کاربران نیست ک توی سایت هیچ حقی از خودشون ندارند 

حتی نمیشه مثلان موقع نظر دادن ی کلمه رو اشتباه بنویسی دیگ‌ نمیشه ویرایش داد 😐😐🤨

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره بخدا فکر خبی هست شاید ی کاربر تو اوج عصبانیتش ی تاپیک زده ک آروم بشه بعد پشیمون بشه دیگ ک نمیتون ...

با دوستاتون درمیون بزارید و از اونا هم بخواید با بقیه ی دوستاشون در میون بزارن و یه تاریخ مشخص کنیم و اون تاریخ همه ی کاربرا یا حداقل یه تعداد زیادی موضوع تاپیک های اون روزشون ، اعتراض به نی نی یار باشه همراه با تگ کردن نی نی یار . 

با دوستاتون درمیون بزارید و از اونا هم بخواید با بقیه ی دوستاشون در میون بزارن و یه تاریخ مشخص کنیم ...

عالیع باشع 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عالیع باشع

چندتا تاپیک عمومی بزاریم و فراخوان بدیم تا بقیه هم از تاریخ مطلع بشن خوبه

این که من نظرم رو میگم و میخوام شما کمک کنید واسه اینه که من کاربر آقا هستم و خانوما شاید اهمیتی به تاپیک و نظر یه آقا ندن 

ممنون از شما

چندتا تاپیک عمومی بزاریم و فراخوان بدیم تا بقیه هم از تاریخ مطلع بشن خوبهاین که من نظرم رو میگم و می ...

باش🙂

بزگوارید🌹

چرا حذف حالا... مگ چشونه... مخصوصا. تاپیک سومت... مشکلی ک ندارن.... 

بهتر و کاربردی تر بزن.... خوشتیپ ک هستی. طبع طنزت هم ک بالاست... 

خوبی در کل.... 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

چرا حذف حالا... مگ چشونه... مخصوصا. تاپیک سومت... مشکلی ک ندارن.... بهتر و کاربردی تر بزن.... خوشتیپ ...

شما لطف دارید 

اما من اصلا نمیدونستم وقتی عضو سایت بشم دیگه نمیتونم کاربریم رو حذف کنم 

و اینکه اطلاعی نداشتم که تاپیک رو نمیشه حذف کرد

و ای کاش مدیریت سایت به کاربرهاش احترام میزاشت و مواردی که به کاربر و حق کاربر مربوط میشه رو به خود کاربر واگذار میکرد. یعنی سایت ورودی داره و خروجی نداره.و این به نفع مدیر سایت هستش . چون تعداد کاربرهای سایت زیاد میشه البته به زور و سواستفاده از کاربر و عدم اگاهی کاربر

برای این‌موضوع یه هشتگ اعتراضی باید تشکیل بشه 

و همه اعتراض کنن و مدیر سایت یا نی نی یار رو تگ کنن

شما لطف دارید اما من اصلا نمیدونستم وقتی عضو سایت بشم دیگه نمیتونم کاربریم رو حذف کنم و اینکه اطلاعی ...

اشکالی نداره. حرص نخور... تاپیکات ک بد نیستن. یک. 

27روز دیگه تولد ورودته ک یک ساله میشی... بهت تبریکم میگن بهت...

..

تاپیک خوب بزار.ک بقیه استفاده کنن...خوبه دیگه..

دیگه اینجا  اتوبان یک طرفس😂..... 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️