اگه با وجود دو تا بچههشت سال و نیم و چهار سال نیمه شک کنید باردارید چه احساسی بهتون دست میده خودم میخوام برم دکتر چون پهلو چپم درد میکنه سه روز و اینکه امروز موعد پریودم هست و هیچ علایم پریودی ندارم
یه بنده خدایی میگفت که بچش سقط کرده چند شب بعد همون بچه با یک عالمه بچه پشت سرش اومده تو خوابش بهش گ ...
قطعا سقط قابل بخشش نیست
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
شوهرمم موافق موندنش نیس ب دل خودمه ک دختره منم عاشق دختر ولی پسرم چش و چالشو درمیاره😜
اون بچه رو به دنیا بیار و مثل چشمات مواظبش باش نور چشمتون میشه مطمین باش من یه خواهر دارم ارزوی داشتن بچه داره حالا سما خدا بهتون لطف کرده این امانت رو درست نگهداری کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من واقعا سختمهدو تا بارداری های قبلم زایمان زودرس شدم بچه هام ضعیف و با ریه تکمیل نشده دنیا اومدنخیل ...
عزیزم مادرشوهر که کمک نمیکنه تازه مال من ۸۰ سالشه هفته دو شب نوبت ماست بیایم پیشش چون میترسه و تنهایی خونه نمیمونه شرایط اینکه ببریمش هم نداریم چون تکرر ادرار داره
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.