2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم اینجا چون مهاجر زیاده اجاره هم زیاده شاید سمت دنیروگاه وتوحید یا پردیسان قیمتا پایین باشه

من قم زندگی میکنم بنیاد، ۴۰۰ تومان پول رهن خواسته همسایمون،تو شاه ابراهیم دوست شوهرم ۶۰۰ میلیون آپارتمان گرفته 

فکر نکنم اینجا چون مهاجر زیاده اجاره هم زیاده شاید سمت دنیروگاه وتوحید یا پردیسان قیمتا پایین باشه

نمی دونم چرا پایین شهر گرونتر شده تو شهر خودمون خیلی کوچیکه اجاره ها با بنیاد قم یکی هست تازه خونه های کوچیک 

من قم زندگی میکنم بنیاد، ۴۰۰ تومان پول رهن خواسته همسایمون،تو شاه ابراهیم دوست شوهرم ۶۰۰ میلیون آپار ...

بنیاد این قیمتا نیست حتما طرفت ادم خوبی بوده پردیسان ۸۵ متری این قیمته ۴۰۰ میلبون  ، شاه ابراهیم ۶۰۰ میلیونه زیاده 😵 جای خوبی نیست