2777
2789

حالا که بزرگ شدیم می گن بچه باید توی رفاه و آسایش کامل باشه 

البته من ۳۲ سالمه فقط تو یه دهه چقدر همه چی عوض شد

همینایی ک پدر مادر شدن چون سختی کشیدن 

حالا اعتقادشون اینه بچه باید تو رفاه باشه 

بچه اای سختی کشیده قدیم شدن پدر مادر های الان 😢😢😢

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

اخه ما هم تو رفاه نیستیم گل من

متولد۸۶

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دید کلی فرق کرده. اما هنوزم بعضیا رو اون اعتقادات هستن. بیچاره بچه که بدشانسی بیاره بیفته دست اونا. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

همون سختی دیده های قدیم تصمیم گرفتن بچه رو تو رفاه بزرگ کنن 

همسن خودتم ولی وجدانا اون زمان ماهم انقدر امکانات نبود 

نتیجه تربیت این نسل در رفاه هم چند دهه دیگه مشخص میشه من که از در رفاه زیاد گداشتن فرزندان نتیجه خوبی نمیبینم 

نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی 

اگر ۳۲سال دیگه کا ما ۶۰ سالمون بود همین بچه ها مارو دور ننداختن بگو درست گفتیم اینا که راحت طلبن تا اخر باید ساپورتشون کنیم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ولی حرف نسل قبل ، با ذات دنیا سازگار تره الان بچه ها لوس و نُنُرن ، تا دنیا سخت میگیره بهشون میخان خ ...

ببخشید شما جای ما نیستید پس چرا تصمیم می گیرید زمان شما دیپلم خودش مدرک بزرگی بود اما الان تازه میگن دکترا خوبه فقط این نیس شرایط استخدام ازدواج و زندگی بچه همه چی سخت تر شده پس چرا نظر میدید همه سختی دارن سختی نسبت به نسل نیس نسبت به زندگی ادماس ولی امیدوارم مشکلات شما تموم بشه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

آره دید کلی فرق کرده. اما هنوزم بعضیا رو اون اعتقادات هستن. بیچاره بچه که بدشانسی بیاره بیفته دست او ...

اره هنوزم می بینم بعضیا می گن بچه حیوونه و خیلی بهش بها نمی دن حتی اگه ۲۰ سالش باشه ولی خب در کل این تفکر داره کمرنگ می شه

همون سختی دیده های قدیم تصمیم گرفتن بچه رو تو رفاه بزرگ کنن همسن خودتم ولی وجدانا اون زمان ماهم انقد ...

اینا چه حرفی هس من جونم برا مامان و بابام میدم حاظر نیستم ولشون کنم نه بخاطر این که از لحاظ مالی ساپورتم میکنن به خاطر این که تو مواقع سخت کنارم بود به جای تحقیر تشویقم کردن حتی سعی کردن حالم بهتر کنن

کو رفاه من که ندیدم

حرف من هم همینه کوه رفاه

منظورم نسبت به نسل قبل تره

ما چی دارین که نسل قبل ازش محروم بود

ما چی دارین که نسل قبل ازش محروم بود

داریم