2777
2789
عنوان

داستان عجیب خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان به طور عجیبی هلاک زنش هست در صورتیکه قبلاً اصلا اینجوری نبود خالم میگه دعاش کردن

خوب از خانواده ش کسی نپرسیده خوش غیرت چی شد که اینطوری شد؟؟؟

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

الان به طور عجیبی هلاک زنش هست در صورتیکه قبلاً اصلا اینجوری نبود خالم میگه دعاش کردن

دعا نکردن بعضی مردا از اینکه زنشون اینقدر محل.ب یکی بوده حسادت میکنن و تازه ب چشمشون میاد و حس دست نیافتنی بهشون میده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دعا نکردن بعضی مردا از اینکه زنشون اینقدر محل.ب یکی بوده حسادت میکنن و تازه ب چشمشون میاد و حس دست ن ...

آخه روز اول خواسته بکشه زنشو جلوشو گرفتن یهو بعد سه روز پامیشه می‌ره زن رو میاره .چهار سال کم نیست خیانت کردن

آخه روز اول خواسته بکشه زنشو جلوشو گرفتن یهو بعد سه روز پامیشه می‌ره زن رو میاره .چهار سال کم نیست خ ...

همینه آروم شده و بعد به خودش اومده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

زنه شانس  داشته  خخخخ 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗