2777
2789

اقا پریشب من تا ساعت ۱۲ با دوستم ک عشقمم میشناستش بیرون بودیم نزدیک خونمون مراسم محرم بود.

عشقم ناراحت شد و خلاصه یکم گیر داد و اینا و همون ساعت با خالش هم دعواش شده بود سر ی موضوعی ک میدونم چیه و خونوادگیه و مهم نیست 

اعصابش خورد بود روز بعد من کلاس داشتم تایمم خ کم بود و نتونست بیاددنبالم من یکم ناراحت شدم چون باهامم کم صحبت کرده بود

شب هم پیام داد ک من با فلان دوستم که من میشناسمش 

میرم پیشش بشینیم اینا و من بهش گقتم دیشب دلخوری درست کردی الانم ک داری میری پیش دوستت اوکی هرکاریییی دوس داری کن و ۱ساعت بعد صدام کرد عشقممم نفسمم اینا و من کلا ج ندادم تااخرشبم ک ج ندادم و میدونست ک بیدارم صبح هم بیدار شدم صب بخیر گفته بود و اینا من بهش گقتم چن روز بهم پیام نده 

دیدم ژنگ زده و پیام داده نوشتم اگه میخای زنگ و پیام بدی همین الان بلاک کنم؟

چون خیلییی بلاکش کردم دیگه خیلی بدش مباد از این رفتارم 

گفتم الان من ی شب بااون رفتم بیرون مشملش چیه اشتباه کردم ک بازم راستشو گفتم بهت اره 

منم ج ندادم و اونم دیک زنگ نزد و پیام نداد 

ما۲سال و نیمه باهمیم پ قصدمون هم ازدواجه 

همه م میدونن ک ب شدت همو میخایم 

حالا بنظرتون مقصر این دلخوری منم یا عشقم؟؟؟؟؟

به امید رسیدن به دو تا 

تو مقصریچقدر کشش میدی غر غرو و قهری هستی داری خستش میکنی با این اخلاقتبرداشتم این بود

اره من این اخلاقارو دارم خب وقتی اون قبول کرده و کوتاه میاد نمیفهمم چرا باهام کم صحبت کرده و گارد گرفته 

به امید رسیدن به دو تا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ناراحت نمیشی تو

ن عزیزم ناراحت نمیشم 

اخه ببین عشق من آدمیه که زیاد بهم توجه و محبت میکنه وقتی یه روز میبینم این پیام‌و زنگ کم شده واقعاا بهم میریزم

به امید رسیدن به دو تا 

اونم مقصر بوده ولی تو بیشتر، خیلی بچه بازی درمیاری ،اینقدر کش نده یچیزو، ازت زده میشه

اره خب منم حزفم همینه چرا ی روز توجهتو بهم کم میکنی

به امید رسیدن به دو تا 

والا تو خودت بیرون بودی با دوستت بعد اون نره بیرون؟😐

ن ن یادم رفت بگم اینکه من اصلااااا با رفیقش وقت بگذرونه مشکل ندارم من میگم اقا تو وقتی میای میگی عشقم من برم فلان جا 

میبینی من اوکی نیستم بی توجهی نکن نرو خب تو ک میخای اینکارو انجام بدی دیگ چرا ب من میگیر

به امید رسیدن به دو تا 

ن عزیزم ناراحت نمیشم اخه ببین عشق من آدمیه که زیاد بهم توجه و محبت میکنه وقتی یه روز میبینم این پیام ...

هر کسی تا ی حدی کوتاه میاد 

اون ک پا پیش گذاشته دیگه نباید کش میدادی 

بنظرم قبل ازدواج یا مشاوره برید یا درباره تفاوت شخصیت زن و مرد حتما مطالعه کن

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
ن ن یادم رفت بگم اینکه من اصلااااا با رفیقش وقت بگذرونه مشکل ندارم من میگم اقا تو وقتی میای میگی عشق ...

من الان فهمیدم تو همیشه توجه داشتی از سمتش بخاطر این دیگ فک میکنی هرچی غر بزنی و چی کنی همیشه باز توجه میکنه بهت ولی اینکارو نکن غر زدن  و گیر دادن مردو خسته میکنه نکنیاااااااااا دیگ بهش گیز نده

ولی الان ک اینو گفتی بنظرم حق با توعه ولی منن بالارو در کل گفتم گوش بده قشنگم🥺

هر کسی تا ی حدی کوتاه میاد اون ک پا پیش گذاشته دیگه نباید کش میدادی بنظرم قبل ازدواج یا مشاوره برید ...

خب از نظر من اینکه پاپیش گذاشته کافی نیست چون میدونم تایپ شخصیتیشو اینکه حالا ی ماه دیگ دوباره بخاد با رفیقش بره میاد میگه من با رفیقم میرم فلان جا 

خب باشه برو ولی انقد دیر جواب منو نده لطفا قبلشم ک باهام کم حرف زدی 

حالا قشنگم میدونم دقیقا پیش همون رفیقشه اا میگه خب نشستیم داریم صحبت میکنیم زشته هی گوشی دست بگیرم 

به امید رسیدن به دو تا 

اره خب منم حزفم همینه چرا ی روز توجهتو بهم کم میکنی

خب اونم غرور داره وقتی چندبار نازت میکشه بهش بس محلی میکنی ،مسلمه دبکه بهت محل نمیده، انتطار داری تا اخر عمزت بیفته دنبالت؟ اشنباه نکن عزیزم، بزای مردا هیچ چیز مهم تر از غروروشون نبست، ببخشید اینو میگم ولی اگه ادامه بدی به بچه بازیات خیلی زود ازت فراری میشه، دلخور شو و بهش بروز بده دلخوریات ولی نه با بچه بازی