2777
2789
عنوان

وای من چرا هر وقت جایی میبنمش ذوق زده میشم 😂😂💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 46 پست
تورو ندیده؟😐با اعتماد به نفس بهترین لباستو بپوش برو تو دل کاراعتماد بنفس خیلی مهمهبنظرم بهش بگو از ...

نههههه نمیتونم بگم ..

با پیج فیک که رفتم نگفتم کیم چیم 

اصلا نفهمیدم فکر کرد دوستاش سرکارش گذاشتن 

بعد گف چرا با پیج اصلی نیومدی گفتم دلیل داشتم و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههههه نمیتونم بگم ..با پیج فیک که رفتم نگفتم کیم چیم اصلا نفهمیدم فکر کرد دوستاش سرکارش گذاشتن بعد ...

وای توروخدا با پیج فیک نروووو

اعتماد بنفست از بین میره منم همینکارو کردم بزرگترین اشتباهم بود

برو رو راست بهش بگو اگرم نمیتونی با پیج خودت باهاش دوست شو 

دوست معمولی

بعد وابستش کن

وای توروخدا با پیج فیک نروووواعتماد بنفست از بین میره منم همینکارو کردم بزرگترین اشتباهم بودبرو رو ر ...

کاش میشد ولی خواهرشو فالو دارم وگرنه میبینع که فالو کردم.

خودشم نمبتونم حسمو بگم ..

کاش خوشش بیاد چون تنها راه پیشقدم شدنش اینع من نمیتونم کاری کنم یکبار با پیج فیک رفتم درسته معرفی نک ...

دعا می کنم برات که بشه🙂❤️

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

نههههه نمیتونم بگم ..با پیج فیک که رفتم نگفتم کیم چیم اصلا نفهمیدم فکر کرد دوستاش سرکارش گذاشتن بعد ...

بنظرم نگین یک به هزار میشه دختر درخواست بده 

و تهش درست بشه و بشه ام اینقدر پسرا بی جنبه ان هی میگن

ولی سعی کن خونشون خیلی بری و بفهمی از چجور دختری خوشش بیاد یجوری که نفهمه اونجوری رفتار کنی

ولی به هیچچچ وج فردا اگه دیدیش سعی نکن نگاهش کنی تقریبا بی اهمیت 

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
سوال منم اینهمیگه ازوجودم خبر ندارهچرا پیشقدم نمیشه

بابا من با پیج فیک رفتم ..

گفتم آشنا بشیم..

جوری سرسنگینی کرد انگار متاهله..

می‌دونم مث خودم سینگل به گوره

بنظرم نگین یک به هزار میشه دختر درخواست بده و تهش درست بشه و بشه ام اینقدر پسرا بی جنبه ان هی میگنول ...

وایییی تنها شانسم فرداس 

خونسون بابام نمیزاره برم که داداشش خونس