2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا کولر گازی بعضی وقتا تا صبح روشنه😑😑بوشهریم ما

عزیزمممم خیلی گرمه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

زیاد گرم نیس 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

کولر آبی خیلی خوبه ولی به یه شرط . هر سال باید تمام شلنگ های پمپ آب رو در بیارید و بندازید تو آب جوش . وقتی نرم شد محکم بزنید به زمین که تمام رسوب ها از دیواره های شلنگ کنده بشه . کولر کاملا تتراز و صاف باشه و شناور تا بالاترین حد بالا باشه که کولر پر از آب باشه . شلنگ آب کولر باید عایق باشه که نور خورشید آب داخلشو گرم نکنه . کولر سایبان داشته باشه . هوایی که میاد داخل باید به همون اندازه راه خروج از خونه داشته باشه . کولر باید تو محیط باز باشه . اگر جای بسته باشه دم میکنه . تمام این کارهای جزئی و ساده کاری میکنه که هوای خونهدخنک میشه . یه چیزی هم داشت یادم میرفت . نور خورشید نبازد وارد خونه بشه . بیرون از پنجره ها حالت سایه بان بزارید خونه خیلی خنک میشه .