2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو رو خدا و امام حسین دعا کنید برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز ز ...

به نیت برادرتون ده مرتبه آیت الکرسی میخونم شمام براس موفقیت دخترم  دعا کنید 🤲❤️

تو رو خدا دعا کنید خدا سلامتی و رزق فراوان و خوشبختی و موفقیت و خوش شانسی و عمر خیلی طولانی و با عزت ...

حتما عزیزم براتون آیت‌الکرسی میخونم التماس دعا❤️

تو رو خدا دعام کنید انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین حسینی خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو ف ...

برای همه نیت های دلت از ته دلم دعا میکنم و براتون آیت‌الکرسی میخونم شما هم دخترم رو دعا کنید 

الهی شکر الهی شکر❤️انشالله که همیشه حال دلت خوب باشه عزیزمبعد چه مدت حاجت گرفتین؟

بعد اون مدتی که خودم تعیین کردم کم کم زندگیم درست شد مشکلات کمتر شد الحمدلله 

برای هم دعا کنیم

حتما عزیزم برای همه دعا میکنم ان شاءالله حاضرین در تاپیک به حق بزرگی آیت الکرسی هر حاجتی دارن بهش برسن ان شاءالله به لطف خدای بزرگ🤲❤️

با اجازه اسی ❤️

خانوما تو ایت.ا گروه ختم قران و ادعیه و اذکار زدم ممنون میشم اگه دلت شکسته اگه خدا ارومت میکنه درخواست دوستی بده تا عضوت کنم با لینک 

گروه تازه تاسیسه و سی نفر بشیم ختمو شروع میکنیم انشالله 

تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا هر چه سریعتر کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه ...

حاجت روا عزیرم برات دعا میکنم به خواسته دلت برسی و در آرامش در پناه خدای بزرگ باشی❤️🤲