2777
2789
عنوان

اندازه تمام دنیا ناراحتم

234 بازدید | 42 پست

اصلا به فردا امیدی هست ؟ فقط دوست دارم بپرسم چرا ؟ و بد تر اینکه چرا باید این ساعت وسط اینهمه غم و روح شرحه شرحه شده وایسم این درسای کوفتی رو بخونم . چرا همه باید بخوابن من همش بیدار بمونم درس بخونم 

چرا همه خونه دارن من ندارم . چرا هر کسی میاد سمتم یه عقده ای تمام عیار زن ستیز از آب در میاد . چرا ته این مسیر همش تنهایی و سیاهیه . چقدر دیگه واقعا باید تلاش میکردم . 

کاش خدا این آدمای بد رو تمومش می‌کرد 

امشب دیگه عصبانی نیستم فقط ناراحتم

۲۴ تیر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کنکوریم💔اره عزیزم حتما

یه چیزی خیلی اذیتم میکنه.  چرا انقدر کسی که باهاش صحبت میکنم ضد و نقیضه رفتاراش . چرا انقدر دروغگو و انکار کننده بدبختی هاشه . خیلی از دستش ناراحتم 

به نظرت وقتی یکی آدمو دوست داشته باشه چطور رفتاری داره . قبلا یکی بود خیلی بهم توهین کرد با رفتارش . خمش میترسم این مثل قبلیه بشه  

بخون راه نجاتت همینهمنم غصه داشتم اون زمان جا زدم نخوندم پشیمونمدر هر حال میگذره ،برای ایندت بجنگ مخ ...

اصلا با درس مشکلی ندارم اینکه وسط اینهمه بدبختی باید درسم بخونم دیوونم کرده دیگه 

امسال ترمیم کردی؟میشه بگی از روی چی خوندی؟ فیلم و استاد داشتی؟ یا کتاب هات چی بودن

اره . فیزیک آلا حمید فرد دیدم بقیه رو یه کانالی بودم اسمش رفع اشکال کنکور بود اونجا سر هر امتحان جزوه میداد درسای حفظی هم صدامو ضبط کردم چند بار گوش دادم

اصلا با درس مشکلی ندارم اینکه وسط اینهمه بدبختی باید درسم بخونم دیوونم کرده دیگه

تورو خدا بخون کم نیار این فرصت ها رو از دست نده

میفهمم خیلی سخته،من اون زمان جا زدم، تو نزن.....

ده‌ساله دارم حسرت فرصت  و استعداد تلف شدمو‌میخورم

یه چیزی خیلی اذیتم میکنه. چرا انقدر کسی که باهاش صحبت میکنم ضد و نقیضه رفتاراش . چرا انقدر دروغگو و ...

قطعا کسی ک دوست داره کاملا از رفتارش مشخصه و اذیتت نمیکنه

اگه میبینی اذیت میشی در وهله اول باهاش حرف بزن علتشو بپرس اگر جواب درستی ندادو پیچوند و اینا بدون ادمت نیست🙁🫂