2777
2789

چجوریه درد داره؟ 

مو رو اون قسمت میتراشن؟؟؟ تجربه دارید بگید لطفا

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
تو سر منظورته ازین کیستهای کوچیک ک هی بزرگ میشن و از جای دیگه یه سر میان بیرون؟

من دو تا روی سرم دارم زیاد نشده ولی یکیش دردناک شده داره اذیتم میکنه یکم بزرگ تر از قبل شده بعد جاب جا نمیشه خیلی سفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو تا روی سرم دارم زیاد نشده ولی یکیش دردناک شده داره اذیتم میکنه یکم بزرگ تر از قبل شده بعد جاب ...

ماله منم همینطوره . یدونه بود یا کوچیک هم در اومد رفتم بزرگه رو برداشتم تو صورتم در اومد صورتم برداشتم دو تا دیگه تو سرم در اومد یدونه رو گردنم 😑 برو بردارعزیزم . بی حسی میزنن لازم باشه لیزر میکنن لازم هم نباشه همینجوری در میارن بخیه میزنن موهاتو هم خودت بزن تو خونه بعد برو که اونجا زیاد نزنن برات . کدوم شهری اگه مشهدی آدرس بدم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من دو تا روی سرم دارم زیاد نشده ولی یکیش دردناک شده داره اذیتم میکنه یکم بزرگ تر از قبل شده بعد جاب ...

ماله منم همینطوره . یدونه بود یا کوچیک هم در اومد رفتم بزرگه رو برداشتم تو صورتم در اومد صورتم برداشتم دو تا دیگه تو سرم در اومد یدونه رو گردنم 😑 برو بردارعزیزم . بی حسی میزنن لازم باشه لیزر میکنن لازم هم نباشه همینجوری در میارن بخیه میزنن موهاتو هم خودت بزن تو خونه بعد برو که اونجا زیاد نزنن برات . کدوم شهری اگه مشهدی آدرس بدم 

ماله منم همینطوره . یدونه بود یا کوچیک هم در اومد رفتم بزرگه رو برداشتم تو صورتم در اومد صورتم برداش ...

این اذیتم میکنه خیلی ساله وگرنه روی سرم هس

نه مشهد نیستم

سوالم بابت مو هستش چقدره مورو میزنن؟؟؟ 

این اذیتم میکنه خیلی ساله وگرنه روی سرم هسنه مشهد نیستمسوالم بابت مو هستش چقدره مورو میزنن؟؟؟

گفتم عزیزم خودت تو خونه بزن . موهای دور کیست رو بزن 

عزیزم منظورم این بود تو خونه بزن . خودت ک ن یکی از خانوادت بگو بزنه . چون اونجا بری خیلی میزنن موهات

خیلی ضایع میشه اون قسمت سر اندازه یه سکه زده بشه موهام خیلی بلنده کلا از ته میزنم موهامو بهتره نه؟ 

خیلی ضایع میشه اون قسمت سر اندازه یه سکه زده بشه موهام خیلی بلنده کلا از ته میزنم موهامو بهتره نه؟

ن بابا عزیزم همون تیکه رو بزن .در میاد زود چرا همه موهات بزنی حیفه . چن روز که پانسمان داره بعدشم موها در میان سیاه میشه دیده نمیشه زیاد . من نمی‌دونم دقیق کجای سرده ولی موهات بریز روش دیده نشه تا یکم در بیاد . چون موهات بلنده اصلن دیده نمیشه