2777
2789
عنوان

الان که فکرشو میکنم من از بچگی

120 بازدید | 13 پست

افسرده بودم😒😔

یادمه ۷ سالم بود مسجد کنار مدرسه مون 

وقدیما یکی میمرد تو مسجد تاریخ تشیع واینا وساعتشو اعلام میکرد همین که میگفت انالله من میمردم وزنده میشدم تا اسم مرده رو بگه فکر میکردم الان اسم مامانو بابامو میگه

البته تو اون تایم مادرم زیاد تهدید به خودکشی میکرد ومن همش نراقبش بودم که این کارو نکنه  مشکل داشتن تو خونه حتی میرفت سرویس من دم سرویس مراقبش بودم که نمیره بزرگتر شدم ترسم کمتر شد

دهه هفتادی ام الان هنوزم اضطراب وناراحتی دارم

کی بوده مثل من باشه وخوب شده باشه

چجوری به شوهرم بگم که راضی شه من برم روانپزشک درآمد از خودم ندارم... خانه دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰ ،۳۰۰ تومن ویزیت دکترهحدود ۳۰۰,۴۰۰ هم داروها میشه،پول جمع کن برومن دوماه دارو خوردم خیلی بهتر شدم

چ علائمی داشتین

تعرفه ها توهرشهری فرق داره

حالا اینجایی که خودمم نمیدونم چقدرا ولی ویزیت خواهرم ۴ ماه پیش ۵۰۰ بود

اگر هنوز اضطراب و ناراحتی داری، برو دنبال درمان. برای گفتن به شوهر، راحت و رک بگو که نیاز داری کمک بگیری. اگر درآمد نداری، شاید بتونی از طریق برنامه‌های رایگان یا بیمه درمانی استفاده کنی. تو این زمینه خیلیا بودن که خوب شدن. نترس، شروع کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

شوهرم اخه فکر میکنم قبول نکنه من دارو مصرف کنم یا درکم کنه

نه عزیزم به شوهرت نگو‌باید پنهانی بری، من درسته رفتم دکتر دارو خوردم ولی شوهرم نفهمید،اگه بفهمه توی دعوا یا بحث ممکنه بگه روانی‌ و‌دیوونه ای

چ علائمی داشتینتعرفه ها توهرشهری فرق دارهحالا اینجایی که خودمم نمیدونم چقدرا ولی ویزیت خواهرم ۴ ماه ...

البته اینم بگم اگه بتونی بدون دارو با این مساله کنار بیای بهتره، مثلا ورزش کن سحرخیز شو نماز اول وقت قران نماز شب زیاد برو‌بیرون دوست پیدا کن استخر برو

البته اینم بگم اگه بتونی بدون دارو با این مساله کنار بیای بهتره، مثلا ورزش کن سحرخیز شو نماز اول وقت ...

👌

احساس میکنم شرایطم خیلی حاده دوسالی میشه که هرشب ترس مردن عزیزامو ددرم صبحم گوشیمو چک میکنم که مبادا همچین خبری رو بشنوم

👌احساس میکنم شرایطم خیلی حاده دوسالی میشه که هرشب ترس مردن عزیزامو ددرم صبحم گوشیمو چک میکنم که مبا ...

خب برو پس پیش یه دکترخوب

گاهی واقعا دست خود آدم نیست

من دو سه بار رفتم پیش روانپزشک خوب نشدم داروهاش بهم نساخت 

بار آخر رفتم پیش مغز و اعصاب،پیرمرده گفت نگران نباش ایشالا خوبت میکنیم،بخدا یه ارامشی گرفتم،و واقعا هم دستش شفا بود

دو ماه دارو خوردم خوب شدم