2777
2789
عنوان

چجوری خونه مادر شوهرم چیزی نخورم که همسرم ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 36 پست

این که خوبه مادرشوهر من دندون مصنوعی هاش هرشب تو یه کاسه میذاشت استکاناش زرد یه بار تو سینکش خلط زرد دیدم یعنی هر وقت میخوام برم خونشون فقط میخوام عوق بزنم حتی از ظرفاشم چندشم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر بقیه بچهاش چیه؟

جاریم هم مشکل داره.ولی پشت سرش دایم به من میگه چندشه اما تو روش میگه وای مامان چقدر خوشمزس و اینا

دخترش هم هی میگه مامان چرا اینقدر دستاتو لیس میزنی و چند بار عصبی هم شده

این هفته رو حالا به اندازه خودت سوپ درست کن با خودت ببر بگو مریضم برای خودم سوپ درست کردم شما به زحم ...

اره این خوبه برای این هفته فعلا

تا چند ماه دیگه بهونه دیگه پیدا میکنم.ایول

این که خوبه مادرشوهر من دندون مصنوعی هاش هرشب تو یه کاسه میذاشت استکاناش زرد یه بار تو سینکش خلط زرد ...

اینم دست کمی نداره.مسواکش وسط قاشق چنگالاس😵😫

یه بار هم اومده بود خونه من مسواکشو انداخته بود تو لیوان توش هم آب ریخته بود با جیغ و داد هر دوتاشو پرت کردم اشغال

این که خوبه مادرشوهر من دندون مصنوعی هاش هرشب تو یه کاسه میذاشت استکاناش زرد یه بار تو سینکش خلط زرد ...

فین می‌کنه

بعد میگه ببخشید این دستمال رو می‌ندازی اشغالی.

هر بار گفته گفتم نه من دست نمی‌زنم

سر همین بهم میگه خودتو میگیری😂😂😂